Til væggen

Her finder du alle de produkter, som kan forskønne væggene i dit hjem. Du kan finde smukke plakater og rammer til at fuldende din personlige plakatvæg. Smukke spejle i forskellige former og farver. Praktiske og dekorative opslagstavler.

spejle
illustrationer og rammer
Opslagstavler
Find smukke vægure hos Packhouse

Dekorér dine vægge

En måde at udtrykke din helt personlige stil, er ved at dekorere dine vægge. Det kan du gøre på mange måde. Brug kunsteriske elementer som vægtæpper, spejle, plakater og vægure.

Spejle

Brug spejle som utraditionel dekoration på væggene overalt i din indretning. Hæng spejlet sammen med flere rammer og billeder eller sammensæt spejle i forskellige størrelser og farver for at skabe dit eget personlige udtryk. Spejle kan du bruge overalt i hjemmet, i entréen over et smukt konsolbord, i stuen på en bar væg, på badeværelset eller i soveværelset. Vi har runde spejle, firkantede spejle, spejle med og uden rammer, spejle med hylder osv. Vi har fundet de smukkeste og mest unikke spejle hos vores leverandører.

Illustrationer og rammer

I denne kategori finder du smukke udvalgte plakater. Mange af dem findes i flere størrelser og har muligheden for selv at vælge hvilken farve rammer, som passer ind i dit hjem. Du kan vælge imellem en masse smukke illustrationer fra dygtige kunstnere.

Opslagstavler

Opslagstavler er super trendy i indretningen og med god grund, for de er både virkeligt dekorative og praktiske. De er flotte både på hjemmekontoret eller fx i køkkenet. Her finder du både opslagstavler i opslagstavler i metal, gitteropslagstavler og flotte magneter.

Vægure

Vægure, især vægure med et unikt design er populære i indretningen. Ure har ikke længere blot en praktisk funktion, de er blevet en æstetisk del af indretningen og der findes så mange smukke vægure. Et stort vægur passer flot til et stort rum med højt til loftet. Her finder du ure med et rustikt udtryk, moderne ure og ure med et klassisk design.

Skab dit helt eget personlige udtryk på væggen ved at mikse spejle, plakater og vægure.