Tekstil

Noget, som de fleste af os rigtigt godt kan lide, er hygge. Tekstiler kan bare noget ift at give en hyggelig stemning i hjemmet. Se vores udvalg af skønne puder, lækre, bløde tæpper og smukke gulvtæpper.

Flotte pyntepuder hos Packhouse

Pyntepuder sætter prikken over i’et i enhver indretning og er med til at understrege din personlige stil i stuen, soveværelset eller børneværelset. Læn dig tilbage med en blød pude i ryggen og nyd den afslappende fornemmelse. Glæd dig over de smukke designs, som giver din indretning af hjemmet et twist og hjælper med at skabe din egen personlige stil. Du kan få pyntepuder hos Packhouse i naturmaterialer som bomuld, uld og hør og fælles for disse er, at de er særdeles holdbare og føles yderst behagelige.

Indret med løse tæpper

Gulvtæpper kan og bør bruges overalt i hjemmet. Løse tæpper har længe været et must have i det moderne skandinaviske hjem. De er perfekte til at skabe rum, de er gode til at binde møblerne sammen i grupper og samtidig giver de masser af hygge og personlighed. Der er ikke noget andet produkt, der kan gøre så meget for udtrykket i et rum, som et smukt gulvtæppe.

Plaider, tæpper og sengetæpper

Der er ikke noget, som kan skabe hygge og varm stemning i et hjem som tekstiler, især plaider og tæpper. Plaider og tæpper har ikke længere bare en praktisk funktion, de skal også være smukke og tilføre stil og personlighed til hjemmet. Sengetæpper giver også en skøn og hyggelig stemning i soveværelset. Det får rummet til at se meget mere ryddeligt og indbydende ud.

 

Designer puder og tæpper

Alle de tæpper, gulvtæpper og puder, som du finder i vores sortiment er nøje udvalgt. Vi har ikke alt fra alle leverandører, vi har kun de designs som vi selv elsker og tror på. Fælles for dem alle er, at de er tro mod den nordiske stil og er lavet i god kvalitet, som holder til hverdagens slid

 

Billige gulvtæpper, puder og tæpper

Det sker indimellem, at vi får lyst til at give vores skønne kunder et godt tilbud på boligtekstiler. Men som altid er de tilbud tidsbegrænsede, så sørg for at følge med på vores tilbudskategori, så kan det være, at du er heldig og finde en smuk pyntepude, gulvtæppe eller tæppe, som passer ind i din stil, til en ekstra skarp pris.