Stue indretning

Stuen

Stuen er det rum, hvor du samler familie og venner, både til den daglige familiehygge og til specielle anledninger, fødselsdage og andre arrangementer. Stue indretning skal både være praktisk med gode siddepladser, men også hyggelig, så den indbyder til mange timers hyggesnak og samvær.

Lækre sofaborde
Lækre puffer i høj kvalitet hos Packhouse
Loungestole og lænestole
Konsolborde, sideborde og rulleborde
Daybeds og bænke
Skabe og reoler
Kommoder til soveværelset
Hylder og hyldeknægte

Indretning stue

Stuen er et centralt rum i boligen, hvor vi tilbringer masser af tid, når der skal hygges og slappes af. Derfor er det vigtigt at indrette din stue efter din personlige smag, så du føler dig hjemme og tilpas. Om du er til et stilrent look med få dekorative elementer og neutrale farver eller du godtkan lide at sætte kulør på din indretning, så finder du helt sikkert det, du søger hos Packhouse. Vi har et stort udvalg af interiør inden for stueindretning, så der er noget for en hver smag, så du kan sammensætte møbler og farver, som det behager dig. 

Stort udvalg af møbler til stuen

Hos Packhouse finder du et stort udvalg af møbler til stuen i forskellige materialer og udtryk holdt i den nordiske stil. Indret din stue med nordisk design og oplev hvordan din stue kan udstråle masser af liv, samtidig med at der skabes ro og overskuelighed. Hvad enten du kan lide et klassisk eller et mere moderne look, kan du finde det hos os.

Sofaen er oftest det vigtigste møbel i stue indretningen. Den skal både være komfortabel, være god kvalitet, som holder sig flot og i et smukt design, som du nyder at se på hver dag. Fuldend din stueindretning med en lækker lænestol, et smukt sofabord eller hvil benene på en smart puf.  

Lamper til stuen

En stor del af stue indretningen er de rette lamper. Med de helt rigtige lamper til stuen, kan du skabe en hyggelig og varm stemning. I stuen er der behov for forskellige slags belysning, som fx læselys, stemningslys eller loftbelysning. Skab et hyggehjørne med en god lænestol, et lille sidebord og en væglampe eller pendel, hvor du kan slappe af, læse en god bog eller bare nyde en kop kaffe efter en lang dag.