Soveværelsesindretning

Soveværelset skal ikke bare være et sted, du sover. Det skal være et sted, der er lækkert og indbydende, så du kan slappe af og lade op til en ny dag. Du skal skabe en rolig atmosfære, så der skal ikke være for meget nips og forstyrrende elementer. Soveværelsesindretning er en balancegang, hvor det gælder om at skabe ro uden at det bilver kedeligt og bart.

 

Lamper til soveværelset

Det gælder om at vælge de rigtige lamper, som både giver det rigtige lys og som er smukke at se på. Den smukke messing væglampe fra Nordal er et godt bud på en smuk sengelampe.

 

Bløde tekstiler som sengetæpper, puder og fine gulvtæpper er også med til at skabe en afslappet og varm atmosfære. Sengeborde er uundværlige til opbevaring af magasiner, bøger og briller ved siden af sengen. Sidebordet i jerngitter fra Nordal er et godt bud på det perfekte sengebord. Det er rummeligt, men har samtidig et let og lidt råt udtryk, som står så flot til de bløde tekstiler. Hylder er også et flot alternativ til sengeborde.

En smuk bænk er også et flot element i soveværelset. Den lækre Comma bænk fra House Doctor vil tilføre masser luksusstemning.