soveværelsesindretning

Soveværelse

Her kan du finde alt hvad du mangler til dit soveværelse, alt lige fra spejle, sengetøj og kommoder. Tingene er i bedste kvalitet og vil pryde i ethvert hjem. Du kan style og indrette lige, som du har lyst til. 

Sengeborde
Hylder og hyldeknægte
Se vores store udvalg af smukke spejle
Plaider, tæpper og sengetæpper
Skabe og reoler
Gulvtæpper
Daybeds og bænke
Kommoder til soveværelset

Indretning soveværelse

Det er i soveværelset du slapper af og samler ny energi, derfor er atmosfæren og indretningen i soveværelset også vigtig. Skal dit soveværelse indrettes med hyggelige pynteting eller være stilrent uden en masse forstyrrende ting – hos Packhouse kan du finde masser af soveværelse inspiration.

Soveværelset er det sidste, du ser, inden du falder i søvn og det første du ser, når du vågner op, derfor er det vigtigt at skabe et rum og en atmosfære, hvor du føler dig godt tilpas og slapper af. Vi har samlet en række produkter og designs til din soveværelse indretning, som vi mener, er med til at skabe en afslappende og rolig stemning, så du kan finde ro og lade op til en ny dag.

Soveværelse inspiration

I denne kategori finder du flotte og funktionelle sengeborde, hyggelige sengetæpper som giver soveværelset et både hyggeligt og ryddeligt udtryk, spejle fra House Doctor, bænke fra Broste Copenhagen og hyggelige gulvtæpper, som er bløde at træde ud på om morgenen.

Din personlige stil kommer frem, når du vælger præcis din egen sammensætning af basiselementer og dekorative elementer i soveværelset. Packhouse’s nordiske stil, udstråler ro og et afbalanceret udtryk, og passer derfor godt til soveværelset, hvor der netop skal være ro og rart at være.

Indretning af soveværelset

Til din indretning af soveværelset er der plads til uendelige mange muligheder. Her finder du både sengeborde, hylder & hyldeknægte, plaider, tæpper & sengetæpper, spejle, daybeds & bænke, skabe & reoler og gulvtæpper. Alle vores boligtilbehør og møbler er med til at fremme de dekorative elementer i dit soveværelse. Dermed når du går ind på dit værelse for at koble fra, så kan du gøre det i et miljø der er tilpasset til netop dine behov.

Har du et ekstra soveværelse til dine børn eller når gæster overnatter, så finder du også interiør her til at indrette dem hver især. Et soveværelse udstråler typisk ro og plads til afslapning, hvilket du finder her hos. En skøn lille lampe til soveværelset vil uden tvivl også være en fin detalje, som inspiration til soveværelset.​