Returnering

Vi har 30 dages fortrydelsesret, som træder i kraft det tidspunkt, du modtager din bestilling. Vi beder dig om at returnere varen til os i original og ubrugt stand. Vedlæg navn og ordrenummer i pakken, samt årsag til returnering.

Spørgsmål og svar

Hvor mange dage har jeg til at returnere varer?

Du har 30 dage til at returnere regnet fra den dag, du har modtaget din ordre. Hvis du som kunde ønsker at benytte dine 30 dages returret for en vare, skal den være ubrugt, mærkerne skal sidde på, og varen skal i øvrigt være i ubrugt stand. Gavekort kan ikke returneres.

Hvem står for returforsendelsen?

Du som kunde står selv for returforsendelse af produktet

Du kan nemt købe en returlabel hos Post Nord.

Hvor lang tid tager det, før jeg får pengene tilbage?

Du skal regne med, at det kan tage op til 3-7 dage fra den dato, hvor du har sendt din returforsendelse, indtil vores lager har modtaget og registreret den.

Hvad skal jeg betale ved returnering/reklamation?  

Returnerer du hele din bestilling, vil fragtgebyret blive fratrukket din tilbagebetaling. Hvis der er tale om en reklamation, betaler vi returportoen, og hele beløbet refunderes.

Hvad sker der, hvis jeg ikke henter min pakke?

Pakker kan afhentes i pakkeshoppen 10 dage efter indlevering, hvorefter forsendelsen returneres til os. Så snart vi har behandlet din returforsendelse, får du en automatisk e-mail med en returbekræftelse. Der debiteres et gebyr på 149 kr. for alle pakker, der ikke afhentes.

Afgiften modsvarer omkostningerne til ekspeditionsgebyr, returfragt og håndtering. Hvis du har fortrudt, efter at pakken er sendt fra os, skal du hente pakken på posthuset og returnere pakken. Hvis pakken ikke afhentes, registreres den automatisk som ikke afhentet og debiteres derefter.

Packhouse Denmark ApS

Skovbyparken 25

8464 Galten

+45 41 59 88 88
info@packhouse.dk