Opbevaringsmøbler

Her ser du hele vores sortiment af møbler til opbevaring. Flotte vitrineskabe, elegante kommoder og reoler. 

Vitrineskabe fra danske brands
Skabe og reoler
Hylder og hyldeknægte
Kommoder til stuen

Opbevaring

Vi har et stort udvalg af bl.a. flotte Nordal vitrineskabe, hyldeknægte, skabe og reoler. Om du har en bogsamling du vil præsentere på en stilfuld måde, eller familiefotos fra sidste tur til Sydeuropa, der skal stå på en flot svævehylde, så finder du inspiration til dit køb her. Hos Packhouse Denmark finder du et univers af møbler til opbevaring og entre opbevaring. Vi har både vitrineskabe, reoler, kommoder og meget mere som passer lige til dig.

Hylder

Hylder er, udover at være funktionelle, også virkeligt dekorative og elegante: den helt rigtige svævehylde kan gøre underværker for din indretning i dit hjem og du har mulighed for at skabe et personligt og unikt udtryk. Hos os finder du hylder til enhver smag. Vi har flotte svævehylder, væghylder, træhylder, billedhylder og meget mere. Dine hylder fungerer som en glimrende opbevaringsfunktion af dine ting i dit hjem, så det står fremme på en pæn og nydelig måde. Skab en afdeling i din bolig med et vitrineskab og hylder ved siden af.   Vi har også et udvalg af hyldeknægte, hvis du skulle stå og mangle det. Du kan kombinere dine hylder og hyldeknægte på flere måder, så dit personlige udtryk kommer frem.

Skabe & reoler

Vi har skabe og reoler i mange farve- og materialekombinationer. Vis og opbevar dine ting i smukke vitrineskabe eller vis dem på en lækker reol. Vi har skabe og reoler i flere variationer, lækkert design og funktionalitet, lige fra det metalskab i jern til en mindre reol. Skabe og reoler kan give dig massevis af opbevaringsplads, og derudover formår du også at give rummet et nyt look, der fremmer din stil. Reoler er ikke bare et møbel af praktiske årsager. Reoler kan i sig selv være et kunstnerisk element i boligen. De har et let og elegant udtryk, som vil klæde ethvert moderne hjem. Vitrineskabe er blevet en meget populær trend inden for boligindretning. Skulle du sågar vælge en væghængt vitrine, har du mulighed for at udstille dine yndlingsting uden at bruge gulvplads. Omvendt giver større vitrineskabe dig mere opbevaringsplads. Så hvad skal det være? Lad rummet afgøre hvilken type skab du skal vælge.