Opbevaring

Alle typer af opbevaring er uundværlige i hjemmet, for at skabe et ryddeligt og lækkert hjem. Den rette type opbevaring gør det nemt at holde orden. Hos Packhouse har vi fokus på, at opbevaring både skal være funktionelt og lækkert at se på.

Hold orden med flot opbevaring

Vi har fundet og udvalgt flotte opbevaringsløsninger til dit hjem. Med opbevaringsgenstande fra bl.a. House Doctor og Hübsch, kan du yderligere skabe en flot indretning. Undgå rod ved at placere dine ting ned i opbevaringskurve. Vores opbevaringskurve fra bl.a. Hübsch er lavet af flettet papirreb, som gør at de ikke drysser og er yderst robuste. Vi har skønne, dekorative kurve, flotte knager og knagerækker, som gør det nemt at holde orden i køkkenet og entréen. S kroge i flere størrelser og farver, som er perfekte på både badeværelset og køkkenet. Vi har cool og rå affaldsspande, som er flotte at have stående fremme. Se det flotte udvalg af lækre kurve, knager, affaldsspande m.m.

Giv din bolig en masse detaljer

Mange bække gør stor å” sagde en klog person engang. Med alle vores små dekorative kurve, smukke knager og knagerækker, s kroge, affaldsspande og opslagstavler, kan vi roligt sige at dette citat passer her. Mange små detaljer i et hjem gør det bare ekstra betydningsfuldt. Det giver hjemmet kant og personlighed. De mange flotte ting du har stående fremme, giver hygge og du føler dig hjemme og tilpas. Populære brands vi har i shoppen, inkluderer bl.a. House Doctor, Nordal, Hübsch og Kodanska. De har super kvalitet og lækkert design, som du vil elske at have i dit hjem. De produkter vi har i vores shop, er også designet således, at de holder dig i lang tid.

Affaldsspande og andre praktiske boligtilbehør

Vores cool og rå affaldsspande er blevet rigtig populære, og det forstår vi også godt. En affaldsspand skal være flot og dekorativ, når de står ude i køkkenet. Bruger du dem ikke til affald, kan de snildt bruges til f.eks. legetøjsopbevaring. En andet populært opbevaringstilbehør er vores S kroge. S kroge er yderst praktiske og virkelig dekorative. En cool lille nipsting, så dine viskestykker, vaskeklude og håndklæder ikke ligger og fylder. Eller hvad med en lækker opslagstavle? Opslagstavler med gitter er blevet et kæmpe hit. Vi har et House Doctor mesh gitter opslagstavle i et enkelt og råt design, som er både praktisk til dine familiefotos og oplevelser, men også virkelig dekorativ.