Holdet bag Packhouse 

Hej, vi er Malene og Rehne, holdet bag Packhouse, og nåh ja vores lille datter Pauline, også kaldet pakkechefen. Det er os, som svarer på dine mails, tager imod dit telefonopkald, os, som pakker og sender din ordre.

For os er det vigtigste, at du føler, du får en god kundeservice og får en god oplevelse med at shoppe hos Packhouse. Vi arbejder for dig, så du kan indrette dit drømmehjem uden at løbe fra butik til butik. Vi håndplukker prisstærke og smukke designs fra de bedste brands og mikser dem med unika produkter, som du ikke kan købe andre steder på nettet. Når vi udvælger produkter sker det med hjertet, hvis ikke vi elsker det, så finder du det ikke hos os. Det skal være sådan at vi tænker ”Wow, den vil jeg også have hjemme hos os selv”. Vi giver dig muligheden for at shoppe i ro og mag hjemme i sofaen mens du drikker et glas kold rosé, så sørger vi for resten og du kan bruge din tid på dét, som virkeligt betyder noget.

Vi har hele tiden så mange idéer og ønsker, som andre brands ikke kan opfylde. Derfor har vi allerede udviklet vores egne skønne produkter, og der vil løbende komme nye til, så hold endeligt øje med vores eget brand, Packhouse Denmark.

Packhouse er en familiedrevet virksomhed hvor innovation og entreprenørskab går hånd i hånd med en passion for interiør og brugskunst. Rehne er altid fuld af gode idéer og han er manden bag alt det tekniske på webshoppen mens Malene står for indkøb, produktudvikling og de kreative indslag. Rehne har en baggrund indenfor IT og innovation mens Malene har mange års erfaring som indkøbsansvarlig og produktudvikler hos House Doctor og Skagerak. Det, som driver os er vores store passion for iværksætteri, at udvikle og se ting vokse sammenholdt med især Malenes passion for design og boligindretning. Det vi ønsker at skabe, er et univers, hvor indhold, udvalg, personlighed og service går op i en højere enhed. Packhouse er lidt vores baby nr. 2, det er hårdt arbejde, men vi elsker det.

Husk, hvis du har spørgsmål eller idéer, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Ring endeligt til os, vi har Danmarks sødeste kundeservice og sammen finder vi den rigtige løsning til dig.

Mange hilsner

Malene, Rehne og Pauline

                                              ”Style is a way to say who you are without having to speak”

                                                                                                             – Rachel Zoe