Historien om Packhouse

To ildsjæle

Tilbage i august 2017 stod Malene og Rehne over for et valg, der senere skulle forandre deres liv. Malene skulle på barsel og havde ambitioner om sin egen virksomhed inden for interiør. Rehne har altid haft sine egne virksomheder siden tidernes morgen og så Packhouse Denmark som en fantastisk rejse.

Det var nu Packhouse Denmark skulle etableres, samtidig med at Malene var højgravid med Packhouses kommende pakkechef Pauline. Det skulle være en forretning bygget op på at skabe den gode kundeservice, levere møbler af lækkert design, høj kvalitet og lang holdbarhed til de danske hjem, samt være med til at influere kundernes valg af interiør og stil.

Pauline foran paller

Valget om, at det var interiør vi skulle sælge lå faktisk lige til højrebenet. Malene har en baggrund som indkøbsleder hos House Doctor samt produktudvikler og projektleder hos Skagrak, så hun har en kæmpe viden om produkterne og har erfaringen til at udvælge både de bedste designs og den rette kvalitet. 

Packhouse Denmark teamet

Fra Risskov ved Århus til større lokaler lidt uden for Århus

Efter Packhouse Denmark blev lanceret i november 2017, gik det rigtig stærkt. Virksomheden voksede drastisk og det var ikke lige just en nem omgang. Det krævede meget gåpåmod og vilje, at passe en virksomhed og være nybagte forældre på en og samme tid. Nogle gange betød det, at det at være far skulle gøres samtidig med at passe bixen. Det betød også at den 60m2 toværelses lejlighed i Risskov (Aarhus) skulle skiftes ud.

Produktsortimentet voksede og dermed blev Skovby den nye lokation for familie, hovedkontor og lager. Et dejligt sted med mange flere kvadratmeter til alle vores produkter, hvor der er plads til udvidelse. Vi sidder stadig blandt papkasserne, og her nu hyggeligt!

 

2019 – året med første eksportsalg

I 2019 fik vi vores første ordrer fra udlandet. Vi åbnede op til markeder uden for de danske grænser og ind til nu har vi solgt interiør til både Tyskland, Sverige, Norge, Finland, Holland, Polen og Spanien. Selvom vores fokus ligger på det danske marked, så er vi rigtig glade for at forbrugerne i udlandet er begyndt at få øjnene op for os. 

I 2020 er planen, at der skal arbejdes med at få et solidt tag i de udenlandske markeder.

Packhouse Denmark i dag

I dag befinder Packhouse sig i en spændende tid og vores produktportefølje er tredoblet siden vi startede i 2017. Vi er dygtige til at finde boliginteriør og møbler som passer godt ind i den modebevidste danskers hjem. Malene udvælger de møbler og boligtilbehør, som har et godt design og er af en god kvalitet.

Og så har vi udvidet personalet med Alexander. Han har en kandidat i International Business fra Aarhus Universitet. I dag arbejder han med den nye brandingstrategi og når vi udvider salget til de internationale markeder, kommer hans praktiske og akademiske erfaring til gode. Vi er så glade for at han er med på holdet!

Vores værdier, mission og vision

Vores grundværdier i Packhouse Denmark bygger på troværdighed, passion og inspiration. Det er derfor vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du handler hos os. Vi tager altid telefonen med et smil, når du ringer. Vi går igennem ild og vand for at skabe dit univers og vi brænder for det vi gør. Vi vil være kreative og stræbe efter, at du nemt kan skille dig ud og skabe det hjem som du ønsker. Det er dejligt at gøre folk glade.

Vores mission i Packhouse er at være inspirationens kilde inden for lækkert nordisk design. Vi udvikler og udvælger interiør der passer til de modebevidste danskere. Det betyder en kvalitet der er høj, design der er stilfuld, funktionalitet der gør produktet bæredygtigt og har en lang holdbarhed, så du kan kigge på dit interiør i mange år.

Vores vision er at blive din foretrukne interiørshop. Den shop du tjekker som den første, når du skal skabe dit drømmehjem.

Vi er super taknemmelige for at have dig med og ønsker dig en behagelig shoppetur i vores Packhouse univers.

Tak fordi du har læst vores lille historie. Vi håber den har inspireret dig og har bragt os lidt tættere sammen.

De bedste hilsner

Packhouse teamet

Malene fra Packhouse

Malene

Design og indkøb

Sørger primært for den daglige drift. Finder nye spændende produkter til webshoppen.

Rehne portræt

Rehne

IT og Innovation

Hjælper til med driften og sørger for de strategiske beslutninger.

Pauline Bomholt Kristensen

Pauline

Pakkechefen (Muller) 🙂

Har ekspertviden i Gurli Gris.

Om os Alexander

Alexander

Forretningsudvikler

Cand.merc. international business. Sørger for brandingstrategi og markedsanalyser.

Du kan kontakte os mellem klokken 08:00-16:00 på +45 41 59 88 88.

Eller skriv til os på info@packhouse.dk, så svarer vi hurtigst muligt.