Historien om Packhouse

Packhouse Denmark er en webshop, der er etableret i 2017 af mig, Malene. Jeg har en passion for at skabe smukke og funktionelle hjem, og i webshoppen forhandler jeg kun nøje udvalgt interiør, jeg selv ønsker at have i mit eget hjem.

Min ambition er, at du her på siden kan finde masser af inspiration til, hvordan du let indrette dit hjem på en måde, hvor du føler dig godt tilpas.   

Selv har jeg altid elsket at omgive mig med smukke ting. To ord, der kendetegner mig, er at jeg er kvalitetsbevidst og selektiv. Smukke ting behøver ikke nødvendigvis at være dyre, men jeg vil hellere selv betale en smule mere og være sikker på, at funktion og design holder i længden.

Professionelt har jeg en baggrund fra modebranchen. Jeg har bl.a. arbejdet som indkøber hos CCDK Copenhagen og Karen By Simonsen. På et tidspunkt fik muligheden jeg for at tage springet til House Doctor, og det blev en af de bedste beslutninger jeg har truffet i liv.
Jeg arbejdede hos House Doctor som indkøbsleder i knap 4 år og fik opbygget en stor viden og know how om forskellige produkter.

Sidenhen kom jeg til Skagerak, hvor jeg arbejdede som projektleder og produktudvikler. Det var også et spændende job, men da jeg i 2017 skulle på barsel kunne jeg mærke, at der også var noget andet, der boblede indeni.

Vejen til Packhouse

Udover drømmen om barn og familie tog en anden drøm form.

Jeg drømte om at skabe noget selv. Jeg drømte om at blive selvstændig. Det skulle selvfølgelig have noget med interiør at gøre – min store passion. Så den idé fik jeg præsenteret for mig kæreste Rehne, der har haft egne virksomheder siden tidernes morgen.

Heldigvis var Rehne helt med på mine tanker. Det var nu – samtidig med at jeg var højgravid med Pauline – at Packhouse Denmark skulle etableres. Rehne byggede webshoppen, aner ikke hvordan jeg skulle have klaret det uden min helt egen IT-mand!

Malene fra Packhouse

Fart på salget og flytning til nye lokaler

Efter vi lancerede Packhouse Denmark i november 2017, gik det stærkt.

Vi voksede hele tiden, men det var ikke lige just nemt. Det krævede meget gåpåmod, viljestyrke og masser af hårdt arbejde at passe en nystartet virksomhed og at være nybagte forældre på en og samme tid.

Vi startede Packhouse i vores 60 kvm lejlighed i Risskov og lagerrum i Boxit i Skejby, men pladsen blev hurtigt meget trang. Produktsortimentet voksede i takt med firmaet og vi skulle bruge mere plads både til os selv som familie og til firmaet.

Dermed blev Skovby den nye lokation for familie, hovedkontor og lager.

Et dejligt sted med mange flere kvadratmeter til alle vores produkter, hvor der stadig er en smule plads til udvidelse. Vi sidder stadig blandt papkasserne, og her er nu hyggeligt! 

Valget om blive selvstændig og skifte en 37 timers arbejdsuge ud med en 70 timers arbejdsuge, har jeg aldrig fortrudt.

Team Packhouse
Malene fra Packhouse

Malene

Design og indkøb

Sørger primært for den daglige drift. Finder nye spændende produkter til webshoppen.​

Billede kommer snart

Christel

Stylist og pakkechefen

Styling og fotoopgaver. Derudover har Christel ansvaret for pakning.

Sofie fra Packhouse

Sofie

Multimediedesign studerende

100 meter mester i produktoprettelse.

Pauline

Pauline

Pakkeassistenten (Muller) 😍

Har ekspertviden i Gurli Gris og Historien om den kæmpestore pære😎

Rehne og Muller

Rehne

IT, innovation og marketing

Hjælper til med driften, har ansvaret for online annoncering og sørger for de strategiske beslutninger.

Du kan kontakte os mellem klokken 09:00-16:00 på +45 41 59 88 88.

Eller skriv til os på info@packhouse.dk, så svarer vi hurtigst muligt.