Velkommen til Packhouse!

Packhouse.dk er en interiørwebshop, som sørger for, at du kan handle prisstærke og smukke designs fra kvalitetsbevidste brands samt unika produkter, som kun vi forhandler. Vi arbejder for du kan indrette dit ideelle drømmehjem med designs, der er udvalgt med hjertet. Vores sortiment vokser hele tiden, og af denne grund kan du altid finde tidens designs på Packhouse.dk. Yderligere designer vi vores egen kollektion af tallerkener og krus Packhouse Denmark, som også findes på websitet.

Packhouse er en familiedrevet virksomhed hvor innovation og entreprenørskab følges side om side med passion for interiør og brugskunst. Malene har en baggrund indenfor indkøb og produktudvikling hos House Doctor og Skagerak, og Rehne har et bagland indenfor IT og innovation.

Hos Packhouse er kundeservicen i højsædet og vi arbejder for, at du får en god kundeoplevelse, når du handler hos os. Da det er os personligt, der svarer på dine mails, tager dine opkald samt pakker og sender din ordre, har vi et overblik over netop dig og din ordre, og kan derfor hurtigt hjælpe dig, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Følg os på facebook eller instagram for at få de nyeste updates på produkter samt inspiration til hvordan du kan indrette med og benytte vores produkter.

Hvis du har spørgsmål kan du ringe på +45 41 59 88 88

– sammen finder vi en løsning til dig.

Malene & Rehne