Nordal rabatkode

Det sker jævnligt at vi udgiver en Nordal rabatkode. Når vi kører kampagner på Nordal, så udsendes de på vores nyhedsbrev. Så hvis du er interesseret i at modtage rabatkoder til skønne Nordal produkter, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. 

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du en kode, som giver dig 50 kr. rabat på dit næste køb. Rabatten gælder for ordre på minimum 699 kr.

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag rabatter og nyheder før alle andre

Nordal er et af de allerførste brands, som vi tog ind på shoppen. Nordals skønne designs kan noget helt specielt. De er fantastiske til at bringe attitude ind i de moderne, nordiske hjem.

Stilen er præget af familien Nordals store kærlighed til Indien. Her finder du et lækkert mix af orientalske og rå elementer, som er et perfekt match til de ofte strømlinede skandinaviske hjem. Dermed adskiller Nordal sig fra den gængse trend indenfor nordic design, ved at designe produkter, som har lidt mere kant og attitude.

Nordal interiør

Nordal er kendt vidt og bredt for deres smukke vitrineskabe, bløde velour møbler og skæve indretningselementer. Vi har et bredt sortiment af Nordal produkter. Hvis der er noget du søger, som vi ikke har, så kontakt os. Vi hjælper dig gerne med at skaffe lige nøjagtigt det, som du drømmer om. Du kan ringe til os på 41598888 eller sende os en mail på info@packhouse.dk

Kig også forbi vores udsalg. Her finder du altid masser af skarpe tilbud.