Møbler og boligindretning

Møbler

De rigtige møbler skaber stil, hygge og stemning, de skaber dit hjem.

Her på siden finder du et lækkert udvalg af møblere i dansk design bl.a. vitrineskabe, sofaer, spiseborde, hylder mm., som alle passer smukt ind i de skønne nordiske hjem.

Smukke spisebordsstole
Vitrineskabe fra danske brands
Hylder og hyldeknægte
Skabe og reoler
Kommoder til stuen
Loungestole og lænestole
Lækre sofaborde
Konsolborde, sideborde og rulleborde
Lækre puffer i høj kvalitet hos Packhouse
Spiseborde i høj kvalitet
Daybeds og bænke
Entremøbler
Udendørsmøbler i høj kvalitet
Taburetter og skamler fra Packhouse

Packhouse – Din møbelforretning online

Hos Packhouse udvælger vi nøje de møbler, som vi sælger. De skal være funktionelle, være udført i en høj kvalitet og have et lækkert design. Det nytter ikke noget en stol er smuk, hvis den er elendig at sidde i. Møbler er noget, som du skal kunne nyde og holde af i mange år fremover, så kvaliteten skal være i top. Når du skal vælge dine nye møbler, så vælg dem med hjertet, på den måde bliver dit hjem personligt og afspejler hvem der bor der.

Køb møbler online

Bestil din nye møbler online her på Packhouse, og få dem leveret lige til døren. Fragten er kun 49 kr. uanset hvor stort et møbel du køber. Når du køber dine møbler online slipper du for at køre fra butik til butik. du kan i stedet smide benene op i sofaen og samle inspiration mens du drikker et godt glas rødvin. Vi har et stort udvalg af moderne møbler alle i lækkert dansk design. 

Mangler du nye stuemøbler? Vi har alt hvad du har brug for til at indrette en skøn stue. Se udvalget af smukke sofaborde i forskellige materialer, former og størrelser. Lækre sofaer, som både er deokrative og har en god komfort, så du kan smide benene op og slappe af efter en lang dag. Vi har også alt til din spisestue. Spiseborde og vitrineskabe i forskellige prisklasser og materialer, spisebordstole både med og uden armlæn og moderne skænke .

Danske designermøbler

Kig rundt i de forskellige kategorier og lad dig inspirere af de skønne danske designs.