Krystal lysestage og farvet glas – Et kæmpe hit i 2021

Hübsch lysestage i krystal i lyserød og grå

Mere fokus på farver og den gode stemning

Her i 2021 er vi nået til et punkt i indretningshistorien, som jeg vil kalde: Klar til en masse farver og god energi. De mest populære møbler, som er meget oppe i tiden, er møbler, som har nogle naturlige farver og materialer, som gør dit hjem lyst og lækkert. Dog kan disse former for lyse, neutrale farver hurtigt gøre din indretningsstil anonym. Man kan hurtigt føle, at der mangler det sidste finish i hjemmet. Så for at bryde ud af den anonyme boble og få smæk på det personlige og flotte ved hjemmet, har du brug for det, som hitter mest lige nu. Nemlig en masse produkter i friske farver, og produkter, som skaber en god stemning.

Ted loungestol fra Bloomingville i hvid
Blogindlæg - Flow vase farver

Farver

En ting som mange har haft fokus på, er at få noget lys og farve ind i indretningen. Det kan være alt fra farverige vaser, skulpturer, malerier og lysestager til de meget lyse, lette og populære naturmøbler i beige, sandfarvet og brune nuancer. Vores kunder er vilde med at tilføje friske og sommerlige farver. Farver som grøn, blå, gul, lilla og lyserød er super populære til at give en personlig og behagelig atmosfære i hjemmet. Farverne tilfører en lethed og frihed, hvor ens personlighed virkelig kan udfolde sig og gøre indretningen unik..

En sikker favorit til dit hjem – Krystal lysestager 

Krystal lysestager er blevet moderne og vil gerne frem i lyset. Hvis vi tager fat i krystal lysestagerne fra Hübsch, så har de et helt specielt udtryk. Deres formsprog og udtryk er noget, som vil pryde i de fleste hjem, som gerne vil skabe et moderne og fint element. De er elegante, eksklusive og meget elsket. Krystal lysestagen har diamantformede krystaller, som bare vil frem i verden. Stil dem i vindueskarmen, på kommoden i entréen eller på spisebordet sammen med et par andre dekorative elementer. Den vil blive lagt mærke til, uanset hvor du placerer den.

Blogindlæg Hubsch krystal lysestage
Glam fyrfadsstage fra Eden Outcast i lilla

Ud over krystal lysestagerne fra Hübsch, så har Eden Outcast også lavet de flotteste krystal stager. Hvis du kigger på dem tæt på, vil du kunne se en unikhed og eksklusivitet, som aldrig er set før. Disse stager er med til at skabe den positive stemning, som du har brug for i de knap så sjove coronatider. De vil skabe liv og glæde, samtidig med at du får et unikt element ind i dit hjem, som bare vil skinne smukt.

Uanset om du vil bruge krystal lysestagerne som almindelige lysestager eller som et dekorativt stykke kunst i dit hjem vil krystal lysestagen naturligvis være det rette valg. Krystallen vil reflektere smukt i solen, som vil pryde flot i en vindueskarm eller på en hylde. Ud over at du kan tilføje en krystal lysestage til dit hjem, kan du også vælge en krystal fyrfadsstage. Eden Outcast har også lavet de fineste fyrfadsstager fra krystal. De fås i flere farver og vil også være en sikker vinder til at gøre din hjemmebase mere hyggelig.

Style efter eget valg

Du kan sammensætte flere forskellige krystal elementer, eller lade dem stå alene. Uanset hvilket krystalprodukt, som du vælger, vil du helt sikkert blive enormt glad for dit valg og få en positiv vibe i hjemmet.

Farvet glas der trender

En trend der er blevet ret markant de sidste par år er farvet glas. Her har vi et super godt bud på designs, som bare vil være så yndige i dit hjem. Kodanska er brandet, som laver en masse glas- skåle, glas, karafler og vaser. Fælles for disse Kodanska produkter er, at de udstråler en enkelthed, som vil være perfekt i den moderne, nordiske stil. Hvis du mangler lyse, sommerlige farver i din indretning, så er Kodanska helt klart værd at tjekke ud. Du vil blive overvældet af flot design og unikke udtryk. Fælles for både glas og karafler er, at de er mundblæste, og de er lavet i allerhøjeste kvalitet. Hver glas og hver karaffel er nærmest et kunststykke i sig selv. Du kan lade de farvede Kodanska glas være den centrale del af borddækningen for at skabe et smukt præg derhjemme, når du gerne vil gøre bordet et øjekast værd.

Blogindlæg - Kodanska