Køkken tilbehør

Køkken

Vi bruger ofte en del tid i køkkenet. Vi laver mad, vi spiser sammen og vi hygger sammen. Derfor er det vigtigt, at gøre køkkenet til en hyggelig oase, hvor hele familien kan nyde at være sammen. Gå på opdagelse blandt alle de fine produkter, som kan forskønne dit køkken.

Bordservice til en smuk borddækning
Smukke krus og kopper
Glas
Flotte karafler
Bordskånere og sækkeservietter
Skærebrætter hos Packhouse
Viskestykker og klude
Opbevaring
Køkkenredskaber
To Go billede - køkken

Giv stemning og stil til dit køkken

Vi har udvalgt en masse lækkert design, som du kan bruge til at give dit køkken masser af stemning og personlighed. Skærebrætter i forskellige former og materialer er både dekorative og praktiske. Dæk et smukt bord med lækre tallerkener og skåle. Find smukke og hyggelige krus, som du kan nyde at bruge flere gange om dagen. Smukke glas og karafler, som sætter prikken over i’et, når du skal dække et flot bord. Kort sagt, vi har alt det køkkentilbehør, der skal til, for at du kan skabe et hyggeligt og personligt køkken.

Køkkentilbehør i nordisk stil

Den nordiske stil passer flot ind i køkkenet Den nordiske stil er præget af ro og afslappende atmosfære, og der er masser af lækker luksus med inspirerende glød i nordiske udtryk. Desuden giver nordens udtryk ikke kun et flot look, men også et holdbart, stilsikkert udtryk. Brands som House Doctor og Broste Copenhagen er dygtige til at ramme netop denne særlige stil i deres tallerkner, krus, skærebrætter mm.

Broste tallerken eller House Doctor tallerken

Broste Copenhagen er især kendt for deres ikoniske Nordic sea serie. Den består af alt lige fra skåle, tallerkner, krus med og uden hank, fade osv. House Doctors mest kendte stel er den smukke Rustic serie. Et smukt grånistret stel i en skøn nordisk stil. Hvis du er vild med rustikke tallerkner, så er både Broste Nordic Sea og House Doctor Rustic et rigtigt godt bud.

Skærebræt

Skærebrætter er ikke bare praktiske, de kan også bidrage til det dekorative udtryk i køkkenet. Det er flot at mikse forskellige former, størrelser og materialer. Vi har smukke marmor skærebrætter, træskærebrætter, runde og firkantede skærebrætter.

Alle de tallerkner, glas, skærebrætter mm, som du finder hos Packhouse.dk er nøje udvalgte. Vi har ikke alle designs fra alle levereandører, vi udvælger de designs, som vi elsker og tror på. De skal have et tidsløst design, som er flotte i indretningen om 10 år. De skal være af en kvalitet, som gør dem langtids holdbare, de skal holde til hverdagens brug. Hos Packhouse finder du helt sikkert tilbehør til køkkenet, som falder i din smag.

Tallerkner tilbud

Det sker indimellem, at vi får lyst til at give vores skønne kunder et godt tilbud på en tallerkner, skåle eller andet køkkentilbehør. Men som altid er de tilbud tidsbegrænsede, så sørg for at følge med på vores tilbudskategori, så kan det være, at du er heldig og finde noget lækkert tilbehør til dit køkken, som passer ind i din stil, til en ekstra skarp pris.