Køb nu, betal senere med Viabill hos Packhouse.dk

Med Viabill kan du købe dine nye møbler og boligtilbehør nu og her og dele betalingen op i flere mindre betalinger. Så slipper du for at betale det hele på én gang. Det er 100% sikkert og ganske enkelt. Vi sender dig en kvittering når dine varer er afsendt. Kort tid efter modtager du en opkrævning fra Viabill på den email adresse, som du har oplyst ved bestilling.

Køb nu – betal senere

Med Viabill har du muligheden for at købe nu og dele dine køb op i flere mindre betalinger. Dvs. du kan købe det bord eller den lampe, som du drømmer om, nu. Læs mere om Viabill

Hvordan foregår det?

Når du har lagt de varer, som du ønsker at købe i kurven, så går du til kassen. Som betalingsform vælger du blot Viabill. Vi sender en mail til dig, når dine varer er afsendt. Viabill kontakter dig herefter via mail.

Sådan betaler du med Viabill

Hvordan får jeg en Viabill konto?

Første gang du betaler med ViaBill skal du igennem en kort oprettelse. Er du allerede kunde skal du kun oplyse din email – så simpelt er det!

Du skal være fyldt 18 år, have dansk personnummer samt dansk folkeregisteradresse. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill foretager et kredittjek på dig