Kært barn har mange navne – Hübsch

Kommode egetræ med hylde fra Hübsch

Hubsch, Hubch, Hubsh, Huebsch, Hybsch og Huebsh, kært barn har mange navne. Der er mange forskellige måder, som folk staver til Hübsch og udtaler det. Uanset hvad, så tag ikke fejl af, at du får god kvalitet og flotte designs med dette brand. Hübsch laver meget forskelligt interiør til boligen, det er blandt andet puder, kommoder, hylder, lamper, vaser, borde, spejle og meget mere.

Hübsch interiør – Bæredygtighed er vejen frem

En af de ting som Hübsch går utrolig meget op i er bæredygtighed. For eksempel har de en ambition om kun at bruge bæredygtigt og sporbart træ. I 2020 begyndte de rejsen med processen om at implementere FSC-certificeret træ i alle træprodukter. Alle nye design og reproduktion af eksisterende design vil blive produceret med FSC-certificeret træ, og med tiden bliver lageret ryddet for alt ikke-certificeret træ. Derudover har de også en ambition om kun at bruge tekstiler, der er bæredygtige og sikre ud fra et menneske-økologisk perspektiv. I 2020 introducerede de OEKO-TEX® i mange af deres tekstilprodukter, og de går efter kun at have OEKO-TEX®-certificerede tekstilprodukter inden 2022.

Sidebord egetrae
Bord fra Hübsch i rød

Hübsch sofabord

Går du efter et lyst og lækkert FSC-certificeret egetræssofabord eller et farverigt metalsofabord? Så er det værd at kigge efter et Hübsch sofabord. De har lige hvad du behøver lige fra sildebenssofaborde til dekorative glas- og metal sofaborde. Med et Hübsch sofabord kan du skabe et hyggeligt sted i stuen, hvor du kan samle familien til fredagshygge og samvær. Bordene har alle sammen forskellige styles og designs, så du vil med garanti finde et bord, som passer ind i dit hjem.

Hübsch skoskab

Hübsch skoskab med sildebensmønster er nok ét af de mest populære designs. Det er et lækkert og smukt skoskab, hvor du skaber plads til dit fodtøj på smukkeste vis. Skoskabet er udført i et smukt og klassisk sildebensmønster, der giver din entré kant og personlighed. Med dette Hübsch skoskab får du opbevaring og en ryddelig og ren entré, som giver ro i sindet. Hav flere hængende ved siden af hinanden, så hver person har sit eget skoskab.

 

Hübsch skoskab med sildebensmønster
Hübsch sengebord - blogindlæg

Hübsch sengebord

Egetræ er meget populært og derfor har Hübsch også lavet sengeborde, som har klassiske og tidsløse designs. Du kan blandt andet finde sengeborde og sideborde, som er lavet af FSC-certificeret egetræ. Disse borde er udført i meget høj kvalitet, så du vil glæde dig over dem i mange år fremover. Du kan roligt sætte dit Hübsch sengebord ved siden af sengen. Stil gerne en fin Hübsch bordlampe derpå, så du altid har et behageligt lys, hvis du skal læse en bog eller bare ligge og se film i sengen.

 

Hübsch hylder

Hübsch har designet masser af smukke hylder, som kan hænges i alle rum i hjemmet. Hylderne kommer i et utal af farver og materialer. Vælg dem, som komplementerer din indretning og skab dit helt eget personlige udtryk. Brug hylder til at skabe orden og overblik eller som et dekorativt element i stedet for plakater og billeder. Brug dem overalt i boligen, i køkkenet krus og bøger, i soveværelset som sengebord, i entréen, i stuen eller på badeværelset, kun fantasien sætter grænser.

Hylde fra Hübsch i sort
Pendel opal hvid og messing fra Hübsch. Højde 28 cm.

Hübsch loftslampe

Hvem vil ikke gerne have sit rum til at være lyst og elegant? Med en loftslampe fra Hübsch går du aldrig galt i byen. De laver nemlig en masse forskellige pendler i forskellige størrelser og materialer. Du kan blandt andet finde nogle smukke, hvide opalglas lamper og spejlglas lamper. De har hver deres udtryk, som vil gavne enhver indretning. Du kan hænge lamperne over spisebordet eller stuebordet for at skabe en rumlig fornemmelse samtidig med, at de giver dig et dejligt lys i rummet. Lamperne har generelt et smukt og afstemt design, som gør, at de passer perfekt sammen på kryds og tværs, så det er nemt for dig at mikse pendlerne og skabe dit helt eget udtryk.

Hübsch lysestage

Krystal lysestager er bare nogle af de mange smukke lysestager, som Hübsch laver. Disse stager har et unikt og moderne design, som vil være perfekt til den moderne og skandinaviske indretningsstil. De er elegante, eksklusive og meget elsket. Krystal lysestagerne har diamantformede krystaller, som bare vil frem i verden. Uanset om du vil have dem stående i vindueskarmen, på sofabordet eller på kommoden, så vil de skinne flot med deres specielle udtryk.

Lysestage i glas sæt á 2 stk i farverne pink og smoke. Hübsch krystal lysestager