Indretningstips

Vi ser de her fantastiske boligreportager i blade, på Instagram osv osv., og vi forsøger at få vores eget hjem til at se lige så fantastisk ud…. Det lykkes ikke altid helt. Du får i processen måske også lavet et par fejlinvesteringer, som ikke helt gav det forventede gyldne touch i dit hjem.

Vi har fået et par indretningstips af den super dygtige stylist Lene Eriksen. Lene har mange års erfaring, bl.a. som stylist for House Doctor og Louis Poulsen.

Find din egen indretningsstil

Det handler ikke altid om, hvad der lige røre sig af trends og tendenser men mere om hvad man hver især synes er pænt. Lad være med, at smide alt gammelt ud for nu er der en ny trend – det er jo netop det der med, at mikse gamle og nye ting – smukke bøger, figurer, børnenes tegninger, besteforældrenes gamle porcelæn mikset med nyt porcelæn, der giver kant og personlighed – der er ikke noget der er rigtigt og forkert – det drejer sig om ens egen smag.
 

Indret med farver

Leg med farver – farver spiller en utrolig vigtig rolle i vores liv – de har evnen til at påvirke vores humør og følelser.
Er du ikke den der tør putte farver på vægge, så er det lynhurtigt, at putte et par farvede puder ind i sofaen, købe nogle skønne krus, tallerkener i skønne farver – en smuk plaid osv osv.

Skab ro og harmoni

Lav små tableauer på borde og i vindueskarme – dvs. at samle tingene i små grupper – fx en vase med en stilk, en smuk skål og en lille lysestage – det giver ro!

Skab ro og harmoni med farver der klæder hinanden – fx tone i tone farver. Dvs. støvede farver sammen, pastelfarver sammen – fx en lysegrå sofa og med sarte støvede puder sat sammen med vaser og potter i samme farveskala.

Lav et lille afbræk med en stærk kontrast fx en gul vase på bordet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag endnu flere indretningstips og eksklusive tilbud.

Stribet Sonno plaid fra OYOY i gråmeleret
Skænk fra Hübsch i egetræ 
Blogindlæg - Kodanska