Indretning af soveværelse

Indretning af soveværelse bliver ofte ikke prioriteret helt så højt, som husets øvrige rum. Men soveværelset skal ikke bare være et sted, du sover. Det skal være et sted, der er lækkert og indbydende, lade op til en ny dag. Du skal skabe en rolig og indbydende atmosfære, så der skal ikke være for meget nips og forstyrrende elementer. Indretning af soveværelse er en balancegang, hvor det gælder om at skabe ro uden at det bliver kedeligt og bart.

Lamper til soveværelset

Det gælder om at vælge de rigtige lamper, som både giver det rigtige lys og som er smukke at se på. Den smukke messing væglampe fra Nordal er et godt bud på en smuk og anderledes sengelampe.

Messing væglampe fra Nordal

Bløde tekstiler som sengetæpper, puder og fine gulvtæpper er også med til at skabe en afslappet og varm atmosfære, og her kan du også skeje lidt mere ud. 

Sengeborde er uundværlige til opbevaring af magasiner, bøger og briller ved siden af sengen. Sidebordet i jerngitter fra Nordal er et godt bud på det perfekte sengebord. Det er rummeligt, men har samtidig et let og lidt råt udtryk, som står så flot til de bløde tekstiler. Hylder er også et flot alternativ til sengeborde.

En smuk bænk er også et flot element i soveværelset. Den lækre Comma bænk fra House Doctor vil tilføre masser luksusstemning.

wired hylde
Comma bænk rust rød fra House Doctor