House Doctor

House Doctor pipes knagerække i sort jern med messing detaljer

Min fortid i House Doctor

House Doctor har formået at skabe deres helt egen særegne stil, som altid er letgenkendelig og unik. Jeg har selv en meget stor kærlighed til House Doctor og deres produkter. En del af årsagen til, at Packhouse blev skabt, er min fortid som indkøbsleder for House Doctor. Jeg sad 4 år og styrede indkøbsafdelingen sammen med Gitte. Jeg kender derfor firmaet, brandet, produkterne og folkene bag. Det, som gennemsyrer alle House Doctors produkter er kvalitet, godt design, funktionalitet og lang holdbarhed. Netop derfor var House Doctor også mit absolutte første valg, da vi skulle finde brands til shoppen.

Bag House Doctor står de 3 søskende Gitte, Rikke og Klaus. 3 fantastiske personer, som har en virkeligt innovativ, menneskelig og nytænknede måde at drive deres virksomhed og skabe smukke designs på. 3 personer, som alle har gjort et stort indtryk på mig. 

 

Skandinavisk bohéme

Det som House Doctor er så dygtige til, er at kombinere skandinavisk design med et hyggeligt boheme twist. Alle produkterne er designet internt og udstråler House Doctors personlighed og stil. Stilen er på én gang både provokerende, personlig og uformel. Kombinationen af det rå og raffinerede sammensat med det bløde og taktile er det, som giver House Doctor sin kant.

House Doctor kant spisebord

Når du vælger designs fra House Doctor til dit hjem, er du sikret en personlig og varm stil, som gør dit hjem indbydende og et rart sted at være. Oplev hvordan funktionalitet kombineres med spændende materialer og detaljer. Med et House Doctor design er du også sikret den gode kvalitet, som gør at produktet holder til hverdagens brug, kort sagt får du et design, som du vil elske mange år frem i tiden.

House Doctor lamper

I House Doctors store kollektioner findes et væld af elegante lamper, som på smukkeste vis understreger din stil og fuldender indretningen. Med en House Doctor lampe skaber du en behagelig belysning og den helt rette stemning. Jeg har udvalgt mine absolutte favoritter blandt alle deres fine lamper, hvor det elegante design kombineres med et råt twist. I deres kollektioner finder du også de fineste sofaborde med unikke detaljer og flotte spiseborde i en kvalitet, som holder til hverdagens slid i mange år, og som samtidig har et smukt og gennemført design.

Ball loftlampe i hvid og messing fra house Doctor
Gunmetal metaller - trends 2020

Skandinavisk design og kvalitet

Til vores sortiment uploader jeg ikke bare det fulde sortiment fra House Doctor, jeg udvælger personligt de bedste møbler og de bedste designs. Jeg vælger udelukkende kvalitetsdesigns, som holder sig tro mod den skandinaviske designstil. Vi har derfor et skarpt udvalg af de allerbedste designs, der er håndplukket ud fra det, jeg gerne selv vil indrette med. I vores møbel sortiment fra House Doctor finder du således spiseborde, stole, skamler, sofaborde og rullevogne. Vi har også et stort udvalg af skønne lamper, smukke puder og flotte vaser og krukker. Kort sagt, alt det du behøver, til at skabe et hyggeligt og velindrettet hjem – dit drømmehjem.

Gå endeligt ind og udforsk alle de smukke designs fra House Doctor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *