House Doctor

Opal pendel lampe i grå Ø30 cm med messing fatning fra House Doctor

Jeg har selv en meget stor kærlighed for House Doctor. Jeg har en fortid som indkøbsleder for House Doctor, og jeg kender derfor firmaet, brandet, produkterne og folkene bag. Det, som gennemsyrer alle House Doctors produkter er kvalitet, godt design, funktionalitet og lang holdbarhed. Netop derfor var House Doctor også mit absolutte første valg, da vi skulle finde brands til shoppen.

Bag House Doctor står de 3 søskende Gitte, Rikke og Klaus. 3 fantatiske personer, som har en virkeligt innovativ, menneskelig og nytænkede måde at drive deres virksomhed og skabe smukke designs på. 3 personer, som alle har gjort et stort indtryk på mig 

Stitch lampeskærm i off white 60 cm høj fra House Doctor

House Doctor kombinerer skandinavisk design med et hyggelig boheme twist. Alle produkterne er designet internt og udstråler House Doctors personlighed. Stilen er på én gang både provokerende, personlig og uformel. Kombinationen af det råd og raffinerede sammensætte med det bløde og taktile.

House Doctor Nature sofabord Ø80 cm i flettet rattan
House Doctor kant spisebord

Når du vælger designs fra House Doctor til dit hjem, er du sikret en personlig og varm stil, som gør dit hjem indbydende og et rart sted at være. Oplev hvordan funktionalitet komineres med spændende materialer og detaljer. 

Unik pudebetræk i kraftig kvalitet med fint broderet mønster fra House Doctor. Sort
Ball loftlampe i hvid og messing fra house Doctor

I House Doctors store kollektioner findes elegante lamper, som på smukkeste vis understreger din stil og fuldender indretningen. Med en House Doctor lampe skaber du en behagelig belysning og den helt rette stemning. Jeg har udvalgt mine absolutte favoritter blandt alle deres fine lamper.Fine sofaborde med unikke detaljer og flotte spiseborde i en kvalitet, som holder til hverdagens slid i mange år. 

Comma spisebordsstol i grå velour fra House Doctor

Hos Packhouse udvælger jeg personligt de bedste møbler fra House Doctor. Jeg vælger udelukkende kvalitetsdesigns, som holder sig tro mod den skandinaviske designstil. Vi har derfor et skarpt udvalg af de allerbedste designs, der er håndplukket ud fra det, jeg gerne selv vil indrette med. I vores møbel sortiment fra House Doctor finder du således spiseborde, stole, skamler, sofaborde og rullevogne.