Fragt

Hos Packhouse bestræbes levering inden for 1-3 hverdage. Vi pakker og afsender din ordre samme dag, såfremt den er modtaget inden kl. 12. Der tages dog forbehold for forsinket eller udskudt leveringstid, hvis varen mod forventning ikke er på lager. Der kan også i forbindelse med højtider forekomme længere leveringstid, men i disse tilfælde vil du blive informeret med det samme. Fragt koster 39 kr til valgtfri Postnord pakkeshop. (Gratis fragt over 499 kr.) Hvis du ønsker din pakke leveret til døren, er prisen 49 kr. Hvis du ikke er hjemme og pakken må afleveres uden undeskrift skal dette noteres i feltet “Bemærkninger til ordren” Bemærk, dette er på eget ansvar. Større møbler leveres med fragtmand, og leveres til kantsten.

Hvis din ordre sendes med Danske Fragtmænd, sender vi en sms eller ringer til dig for at høre, om Danske Fragtmænd må stille varen, hvis du ikke er hjemme. Det er på eget ansvar og risiko, hvis pakken må stilles, dette uanset, hvilken leverandør pakken er sendt med. Hvis pakken ikke må stilles, og du ikke er hjemme på aftalte leveringsdag, videresendes din ordre til Danske Fragtmænds lager, hvor du kan afhente den. Ønsker du ordren genudbragt, betaler du selv for dette.

Hvis du har brug hjælp til at få båret møblerne ind i dit hjem, så har du muligheden for at tilvælge op- og indbæring af dine varer. Hvis du ønsker denne service skal du ligge Op- og indbæring i kurven. Se i øvrigt vores handelsbetingelser.  

Bestiller du op- og indbæring skal du være obs på smalle, stejle eller snoede trapper og/eller smalle døre eller andre forhold, kan hindre fragtmanden i at få varen frem til den ønskede placering. Hvis du er i tvivl om hvorvidt fragtmanden kan komme til på din adresse, bør du kontakte os for afklaring. Er der ikke den nødvendige plads til at fragtmanden kan foretage opbæringen, forbeholder vi os retten til at annullere tilkøbet af denne service, og i så fald vil beløbet betalt for opbæring ikke blive refunderet, da tilkøbet betragtes som fortrudt.