Fragt og levering

Fragt

Hos Packhouse bestræbes levering inden for 1-3 hverdage. Vi pakker og afsender din ordre samme dag, såfremt den er modtaget inden kl. 13. Der tages dog forbehold for forsinket eller udskudt leveringstid, hvis varen mod forventning ikke er på lager. Der kan også i forbindelse med højtider forekomme længere leveringstid, men i disse tilfælde vil du blive informeret med det samme.

Fragt koster 39 kr til valgtfri Postnord pakkeshop. (Gratis fragt over 499 kr.*) Hvis du ønsker din pakke leveret til døren, er prisen 49 kr. Hvis du ikke er hjemme og pakken må afleveres uden undeskrift skal dette noteres i feltet “Bemærkninger til ordren” Bemærk, dette er på eget ansvar.

Større møbler leveres på palle med DSV, og leveres til kantsten.

Hvis din ordre sendes med DSV, kontakter vi dig og aftaler leveringstidspunkt. Hvis du giver tilladelse til at chaufføren må stille godset, hvis du ikke er hjemme. Det er på eget ansvar og risiko, hvis pakken må stilles, dette uanset, hvilken leverandør pakken er sendt med. Hvis pakken ikke må stilles, og du ikke er hjemme på aftalte leveringsdag, videresendes din ordre til DSVs lager, hvor du kan afhente den. Ønsker du ordren genudbragt, betaler du selv for dette.

*Ikke brofaste øer (større møbler, som ikke kan sendes med Post Nord) til ikke brofaste øer. Her tillægges et gebyr på 650 kr.

Op- og indbæring

Bestiller du møbler, som leveres med fragtmand, har du mulighed for at tilkøbe op- og indbæring af dine møbler.

  • Op- og indbæring bliver foretaget af 2 mand
  • Det er kundens ansvar, at godset kan komme ind i boligen på vanlig vis.
  • Der kringles ikke omkring hjørner, eller bæres henover trappegelænder af hensyn til godset og ikke mindst chaufførernes sikkerhed og helbred.
  • Chaufføren beholder sko på under indbæring, det er kundens ansvar at have dækket gulvene til på forhånd.
  • Godset bæres ind til det valgte rum – såfremt det er letfremkommeligt.
  • Godset skal kunne komme ind i boligen på vanlig vis uden de- og afmontering af døre og vinduer.

I tilfælde af at godset ikke kan komme ind i boligen på vanlig vis er det kundens ansvar, og godset stilles, og kunden overtager ansvaret for godset.