Entré

Her finder du alt det du har brug for, til at lave en flot og indbydende entré. Entréen er det første du ser, når du og andre træder ind i dit hjem, derfor er det vigtigt, at du prioriterer dette rum, når du indretter din bolig.

Knager og knagerækker
Køb dekorative bøjler hos Packhouse
Konsolborde, sideborde og rulleborde
Daybeds og bænke
Entremøbler
Hylder og hyldeknægte

Entrébænk

En entrébænk er næste uundværlig. Den bruges når du skal have sko på eller når du kommer hjem med armene fulde af indkøb kan du stille dem på bænken, Samtidig er en bænk et virkeligt dekorativt element. Vælg en bænk med hylde under, hvis du samtidig ønsker ekstra opbevaringsplads til sko eller kurve. 

Entrémøbler

I denne kategori finder du møbler, som er specielt velegnede til entréen. Dekorative skoreoler og reoler med plads til både sko og jakker. Her ligger vi vægt på at de både skal være praktiske og smukke at se på.

Hylder til entréen

Det er vigtigt, at have plads til vanter, huer og andre småting, ellers ender det med, at de ligger og flyder rundt omkring eller bliver væk. Ved at vælge den rigtige hylde, kan du skabe et ryddeligt rum og du har overblikket over hvor alting er.

Flot knagerække

En flot knagerække, som passer til din indretningsstil er et musthave! Samtidig med, at du har plads til dit overtøj, så er den et dekorativt element i indretningen. Du kan vælge en knagerække eller du kan hænge flere mindre knager sammen, det giver også et flot udtryk. 

Konsolborde til entréen

Et smukt konsolbord er både praktisk og dekorativt at bruge i din entré. Med et konsolbord eller rullebord kan du skabe et dekorativt miljø, som også giver dig opbevaringsplads til huer og vanter, og du kan have en lille skål stående på toppladen, så du har plads til nøgler og andre småting.