Brands

Vi elsker godt design i en lækker kvalitet og til en god pris. Hos Packhouse Denmark udvælger vi nøje de brands, som designer smukke produkter hvor design, funktionalitet og pris går op i en højere enhed. Alle produkter, er valgt med hjertet. Her gælder det ikke om at have så mange brands som muligt, her gælder det om at have de bedste brands. Du finder lækre produkter fra WOUD, House Doctor, Hübsch, Kodanska, Nordal, Broste Copenhagen m.fl. Hvis du ønsker at blive opdateret om nyheder, udsalg og få masser af inspiration, så tilmeld dig vores nyhedsmail.

moud-logo
Hübsch logo
House Doctor logo
Broste Copenhagen logo
Kodanska Logo
WOUD logo
Bloomingville - shop Bloomingville online hos Packhouse
Algan forhandler - Find algan håndklæder hos Packhouse
Nordic tales forhandler
Monograph forhandler - Find alt til hjemmekontore hos Packhouse
Diederich lys - online forhandler
Eden Outcast logo
Roon & Rahn logo
Foss flakes 1x1 logo
POster and frame logo
Meraki
Packhouse officiel forhandler af design letters
by NORD logo

Stort udvalg af mærker

House Doctor, Broste Copenhagen, Nordal, MOUD Home, Bloomingville, Hübsch og mange, mange flere. Her på webshoppen vil vi løbende opdatere listen med nye brands og produkter, så vi hele tiden er opdateret med de nyeste produkter til hjemmet. Så hos Packhouse.dk finder du et stort udvalg af boligtilbehør til dit hjem.

Du kan eksempelvis gå på opdagelse i vores udvalg af smukke puder fra House Doctor, lækre lamper fra Hübsch eller flotte vitrineskabe fra Nordal. Alle vores brands på siden har fokus på god kvalitet og skønne produkter i forskellige former, farver og stilarter.

Interiør til enhver smag

Smag inden for interiør og boligtilbehør er – som så mange andre ting – særdeles individuelt. Nogle kan lide klassiske og nedtonet produkter, mens andre kan lide store og detaljerede produkter. Så uanset hvilken smag du har inden for boligindretning, så kan du finde det her. Alt lige fra farverige vaser, stilet spisebordsstole til smukke spejle. I vores store udvalg finder du også et bredt sortiment af borde, lysestager, lamper, kurve og mange andre lækre varer. Værsgo at gå på opdagelse i det utrolig dejlige interiørmiljø.

House Doctor 

Hos Packhouse finder du et stort udvalg af skandinavisk boheme fra House Doctor. House Doctors produkter kender vi alt til, da Malene har arbejdet som indkøbsleder for House Doctor i 4 år. Vi kan stå 100% inde for deres designs og deres kvalitet. House Doctor er indbegrebet af skandinavisk elegance med et eksotisk touch.

Hübsch

Hübsch står for en enkel og smuk skandinavisk stil, med fokus på den gode kvalitet i hvert enkelt produkt. De har et stort udvalg af lækre, solide møbler, flotte lamper og bløde tekstiler. Alle designs er lavet i gode naturmaterialer ogsit eget kendetegn i form af et specielt miks af materialer, en særegen detalje eller smukke farver.

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen har en lang tradition for design, som strækker sig helt tilbage til 50’erne. Godt design og kvalitet gennemsyrer alle deres produkter. Alle de produkter, som du finder i denne kategori er gennemarbejdede designs, hvor der er fokus på detaljen og et langtidsholdbart design og kvalitet. De laver de mest fantastiske og elegante sofaer, lækkert og holdbart bordservice og smukke lamper. Her finder du tradition sammenholdt med tidens trends.

Nordal

Nordal er indbegrebet af skandinavisk boheme med et stærkt eksotisk twist. Danskerne elsker Nordals designs, som komplimenterer og giver personlighed til vores smukke nordiske hjem. Især Nordal vitrineskabe i jern er voldsomt populære. De giver et råt twist til en enkel og elegant indretning. I denne kategori finder du alt fra spiseborde og sofaer til bordservice og vaser.

WOUD 

WOUD skaber vaskeægte design klassikere. I deres produkter gås der ikke på kompromis med noget. Designet er gennemført og kvaliteten er ualmindeligt høj. Når du køber et WOUD møbel, så køber du et produkt, som kun bliver smukkere med tiden og du vil blive overrasket over lækkerheden i deres produkter. Hos Packhouse fører vi et bredt sortiment af produkter fra WOUD, lige fra elegante lamper og hylder til spiseborde og stole.