Viser 1–24 af 54 resultater

Vis
Ikke på lager
1.399,00 kr.
2.399,00 kr.
2.399,00 kr.

WOUD

WOUD blev grundlagt i 2014 af Mia og Torben Koed. Brandet blev skabt udfra idéen om at levere det perfekte produkt og dele deres store passion for ægte design med Verden.

Mia og Torben har tilsammen over 50 års erfaring indenfor møbel- og interiørbranchen, og de har om nogen føling og knowhow til at skabe det perfekte design.

WOUD design er et dansk brand, som har en mission. En mission om at finde de største designtalenter og gøre deres innovative designs tilgængelige for alle.

Der arbejdes sammen med en lang række af talentfulde designere, bl.a. Michael Daee Christensen, som har skabt deres ikoniske design Töjbox og design duoen Says Who som har sabt en lang række smukke og funktionelle møbler, her i blandt den flotte serie Array, som med sit udtryk og æstetike formsprog kan få enhver designelsker til at falde i svime. I øjeblikket inkluderer WOUD over 40 forskellige innovative designere, som har skabt produkter i den rette WOUD-ånd.

Det er vigtigt for WOUD, at deres design udstråler kærlighed ved første blik gennem farver, tekstiler, træ og æstetik. Ønsket var at skabe et brand, der udfordrer de traditionelle former, materialer og produktionsmetoder. Det har WOUD opnået gennem tætte samarbejder med nye upcoming samt allerede etablerede designere fra Norden. De talentfulde designere er valgt ud fra WOUDS værdier og visioner om at skabe langtidsholdbart, fremtidssigtet design i et univers hvor hvert produkt har en mening, et format og en funktion.

”Vi tror på, at tidsløst design kan udtrykke personlighed, fremkalde følelser, inspirere og skabe smukke hjem”

Woud møbler

WOUD har skabt en omfattende kollektion af møbler, der strækker sig fra spiseborde, skænke, sofaer, lænestole osv. Hos Packhouse finder du et stort udvalg af de smukke møbler. Især skal fremhæves de smukke ARC sofaborde, der udover at være et stærkt element i din indretning også har en praktisk opbevarings funktion. Den ikoniske Stedge hylde, som har et stækt og udtryksfuldt design. Derudover har jeg forelsket mig hovedkuls i den smukke Array serie. Det er skabe og skænke skabt af SAYS WHO. Fælles for alle WOUD møbler er det tidsløse design i den høje kvalitet – det perfekte produkt.

WOUD lamper

WOUD har skabet en efterhånden omfattende kollektion af smukke lamper. Fælles for dem alle er, at de har simpelt men skulturelt design, som passer perfekt ind i og understreger resten af kollektionen. Min personlige favorit, det var kærlighed ved første blik, er mercury væglampen, der er designet af Jeanette Holdgaard. Den har et på én gang både simpelt og minimalistisk design sammenholdt med et varmt og personligt touch. Et absolut must have i mit eget hjem.

I kollektionen finder du også masser af elegante pendler, udtryksfulde bordlamper og stilrene væglamper.

WOUD accessories

WOUD tilføjet skønne accessories til deres kollektion. Her skal fremhæves den charmerende flodhest, stilrene plantekasser og elegante vaser med flere anvendelsesmuligheder. Alle designs er skabt med et tidsløst design, som gør, at du vil elske dem ikke bare nu men også om 10 år.

Hele vores store sortiment fra WOUD er valgt med hjertet. Giv dig tid til at udforske alle de smukke produkter, og find det møbel, som skal følge dig, måske resten af livet.