Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Roon & Rahn

Roon & Rahn er en dansk virksomhed med hovedkvarter i Aarhus. Hovedfokusset i deres design er møbler til entréen.

Firmaet blev stiftet af Nicki van Roon og René Rahn Hansen i 2014. I deres tidlige dage startede de med at bygge møbler til deres delelejlighed i Aarhus. Projektet startede som hobbyprojekt, men efter deres første produkt Rank spisebordet vandt førstepladsen i ILVA’s designkonkurrence, blev det hurtigt meget mere ambitiøst og seriøst.

Under designmessen Formland vandt de i 2015 Nordic Buzz prisen for bedste forretningsidé med deres magnetiske knagerække Moodboard. I slutningen af 2018 flyttede de hovedkvarter til Sydhavnen i Aarhus. Her befinder de sig stadig. I 2019 trådte den erfarne møbelmand Anders Bundgaard, der har erfaring med flere danske designvirksomheder ind som bestyrelsesformand i Roon & Rahn.

Deres design til produkterne er ikke nogen, som følger tidens trends. Men de bruger deres kræfter på at lave design, der er tidsløse, så det er nogle produkter, der vil være i højeste kvalitet. Produkterne skal være nogle, der holder til hverdagens brug, og som man ikke bliver trætte af hurtigt. Dette er ikke nemt at kreere men det er noget, som de gerne vil bruge meget tid på, så folk modtager produkter, der er lavet med kærlighed og tid.
Roon & Rahn knagerække
Roon & Rahn har med tiden lavet mange forskellige produkter, men et af de meget populære produkter er deres Reces knagerække, som kan fås i natur og sort. Denne knagerække har plads til flere forskellige jakker og tasker. Det er en meget smuk knagerække, som på trods af sin enkelthed rummer flere utrolig gode funktionaliteter og høj kapacitet på grund af de små udfræsninger i de lodrette stave.
Roon & Rahn bænk
Ud over knagerækker har Roon & Rahn også designet en elegant bænk til hjemmet. Denne bænk er håndbygget af egetræ. Med det smalle sæde vil den passe perfekt til din entré eller gang, hvor der ikke er så meget plads. Du kan også have bænken stående i enden af sengen, så du kan lægge dit tøj derpå. Under sædet kan du finde en integreret opbevaringsmulighed af elastikker, hvor du kan have dine strømper, huer, vanter og så videre til at være. Som et ekstra plus har bænken nogle justerbare fødder, så den altid vil stå solidt.