Viser alle 5 resultater

Packhouse Denmark

Packhouse Denmark blev etableret i 2017 og hos os elsker vi godt design og lækker kvalitet. Målet med vores produkter er at skabe et tidsløst, dog markant, design, som har sin ret i mange år fremover. Desuden produceres alle vores produkter i en kvalitet, der, ligesom designet, holder i mange år. Vores produkter bliver altid designet og produceret med respekt for gamle håndværksmæssige traditioner.

Malene med sine kreative færdigheder, designer helt selv Packhouses egen kollektion og får dem produceret lidt uden for byen Porto i Portugal.

Det der inspirerer designet

Indtryk fra forskellige steder, hvor Malene befinder sig, udgør en stor del af hendes design. F.eks. inde på ARoS kan der være et lækkert bord med flotte farver, der er sat sammen på en speciel måde. Dette bord mangler måske et element eller en nuance, som kunne få det til at passe i et stilfuldt hjem. Andre steder hvor Malene lader sig inspirere er ude ved produktionssteder. Her kan forskellige slags interiør og boligtilbehør med de fede former mærkes og ses nøje. Og nærmest hver gang dukker der nye ideer frem til, hvad det næste design kunne være. Det er hverdagens tilstedeværelse der influerer inspirationen.

Den digitale inspiration

I denne her tid er de digitale medier blevet en del af hverdagen. Instagram og Pinterest er blevet til platforme fyldt med inspiration. Malene har sit eget feed hun følger der og får mange ideer derfra. Disse to steder er også der hvor, nye kollektioner bliver vist. Og på vores hjemmeside!

Rejser til udlandet

På rejser til fjerne lande, kan også give inspiration til nyt design. Nye indtryk fra fremmedkulturer ændrer måden vi ser vores stil på og ændre vores præferencer. De indtryk der kommer fra udlandet, bliver så tilpasset til den nordiske stil, som du kan se i vores kollektion.

Artigo serien

Lige nu finder du Artigo serien hos os. Det består af tallerkner og kopper der er udviklet med respekt for traditionelt håndværk og har moderne twist. Da alt er håndlavet og håndmalet, vil produkterne variere en smule, hvilket gør dem unikbare. Hav dem stående fremme på en hylde eller i et glasskab, så din stue bliver præget af disse skønne tallerkner og kopper. Vi producerer serien i en kvalitet, der, ligesom designet, holder i mange år. Vores Artigo serie bliver altid designet og produceret med respekt for gamle håndværksmæssige traditioner.