Viser 1–24 af 64 resultater

Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
139,00 kr.
Tilbud
Tilbud
249,00 kr.
Tilbud

Lysestager og lanterner

OYOY Maki lanterne 29 cm – Clay

249,00 kr.
Tilbud
49,00 kr.
Tilbud
49,00 kr.
Tilbud
69,00 kr.
Tilbud
Tilbud
69,00 kr.
Tilbud
219,00 kr.
Tilbud
299,00 kr.
Tilbud
149,00 kr.
Tilbud
89,00 kr.
Tilbud
149,00 kr.
Tilbud
89,00 kr.
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Krus & kopper

OYOY Hagi Kop – Hvid

59,00 kr.
Tilbud
679,00 kr.
Tilbud
79,00 kr.

OYOY

Det danske brand OYOY Living Design blev dannet i 2012. Bag brandet står den danske designer Lotte Fynboe, der er uddannet på TEKO i Herning indenfor møbler og interiør. OYOY kendetegnes ved det tidsløse og klassiske design kombineret med unikke detaljer og lækre materialer og farvekombinationer. Stilen er skandinavisk men med et funky japansk twist. Alle materialer der benyttes til produkterne er af meget høj kvalitet, hvilket gør dem virkeligt lækre.

Tidsløst dansk design – less is more

Lotte designer ud fra mottoet ”Less is more” og er inspireret af former, grafik og rene materialer. Med inspiration fra traditionel dansk design skabes unikke produkter med fokus på at få form og funktionalitet til at mødes. Så hvis du ønsker enkle produkter til stuen, køkkenet, soveværelset eller badeværelset med masser af personlighed og kant, så vil du elske produkterne fra OYOY. De skønne designs spænder lige fra viskestykker og grydelapper til dækkeservietter, puder, knagerækker, sengetøj og puder. Du kan altså indrette hele hjemmet med lækre produkter i højeste kvalitet fra OYOY.

OYOY dækkeservietter

OYOY er kendt for deres virkeligt dekorative dækkeservietter i silikone. De har et stort udvalg af runde, firkantede og ovale dækkeservietter, både ensfarvede og printede. Dækkeservietterne er både virkeligt dekorative og praktiske, og passer perfekt ind i de smukke skandinaviske hjem.

OYOY sengegavl

I ethvert stilfuldt soveværelse er en sengegavl, som skaber personlighed og hygge. OYOY har designet virkeligt lækre sengegavle i lækre materialer og mønstre. De monteres nemt på væggen med læderstropper, som er en integreret del af designet. Alle sengegavlene har 2 farvekombinationer, så du kan skifte udtryk i dit soveværelse blot ved at vende din sengegavl.

OYOY puder og viskestykker

OYOY har også skabt et bredt sortiment af tekstiler til din indretning. Du finder et bredt udvalg af smukke viskestykker, grydelapper, klude mm. som vil pynte i dit køkken. Smukke puder i lækre materialer og unikke detaljer enten i form af en flot vævning eller dekorative print. Blødt sengetøj i delikate, lyse farver som vil skabe en skøn og afslappet stemning i dit soveværelse.

OYOY forhandler

Vi er utroligt stolte af at være OYOY forhandler. OYOY leverer tidsløst, lækker design i høj kvalitet, som vi elsker. Hos Packhouse finder du et stort udvalg af OYOY designs.