Viser 1–24 af 76 resultater

Bordskånere & dækkeservietter

OYOY Rainbow bordskåner – Oliven

DKK 125.00

Bordskånere & dækkeservietter

OYOY Rainbow opvaskebakke – sort

DKK 249.00

Bordskånere & dækkeservietter

OYOY Rainbow opvaskestativ – messing

DKK 195.00

Bordskånere & dækkeservietter

OYOY Rainbow bordskåner – sort

DKK 125.00

Bordskånere & dækkeservietter

OYOY Rainbow bordskåner – rosa

DKK 125.00

Plaider, Tæpper & Sengetæpper

OYOY Sonno Plaid Stribet – Gråmeleret

DKK 989.00

Daybeds & bænke

OYOY Kotai Bænk – Natur

DKK 1,895.00

Hylder & Hyldeknægte

OYOY Lojo Hylde – Natur

DKK 1,475.00

Plaider, Tæpper & Sengetæpper

OYOY Sonno Plaid Stribet – Brunmeleret

DKK 989.00

OYOY

Det danske brand OYOY Living Design blev dannet i 2012. Bag brandet står den danske designer Lotte Fynboe, der er uddannet på TEKO i Herning indenfor møbler og interiør. OYOY kendetegnes ved det tidsløse og klassiske design kombineret med unikke detaljer og lækre materialer og farvekombinationer. Stilen er skandinavisk men med et funky japansk twist. Alle materialer der benyttes til produkterne er af meget høj kvalitet, hvilket gør dem virkeligt lækre.

Tidsløst dansk design – less is more

Lotte designer ud fra mottoet ”Less is more” og er inspireret af former, grafik og rene materialer. Med inspiration fra traditionel dansk design skabes unikke produkter med fokus på at få form og funktionalitet til at mødes. Så hvis du ønsker enkle produkter til stuen, køkkenet, soveværelset eller badeværelset med masser af personlighed og kant, så vil du elske produkterne fra OYOY. De skønne designs spænder lige fra viskestykker og grydelapper til dækkeservietter, puder, knagerækker, sengetøj og puder. Du kan altså indrette hele hjemmet med lækre produkter i højeste kvalitet fra OYOY.

OYOY dækkeservietter

OYOY er kendt for deres virkeligt dekorative dækkeservietter i silikone. De har et stort udvalg af runde, firkantede og ovale dækkeservietter, både ensfarvede og printede. Dækkeservietterne er både virkeligt dekorative og praktiske, og passer perfekt ind i de smukke skandinaviske hjem.

OYOY sengegavl

I ethvert stilfuldt soveværelse er en sengegavl, som skaber personlighed og hygge. OYOY har designet virkeligt lækre sengegavle i lækre materialer og mønstre. De monteres nemt på væggen med læderstropper, som er en integreret del af designet. Alle sengegavlene har 2 farvekombinationer, så du kan skifte udtryk i dit soveværelse blot ved at vende din sengegavl.

OYOY puder og viskestykker

OYOY har også skabt et bredt sortiment af tekstiler til din indretning. Du finder et bredt udvalg af smukke viskestykker, grydelapper, klude mm. som vil pynte i dit køkken. Smukke puder i lækre materialer og unikke detaljer enten i form af en flot vævning eller dekorative print. Blødt sengetøj i delikate, lyse farver som vil skabe en skøn og afslappet stemning i dit soveværelse.

OYOY forhandler

Vi er utroligt stolte af at være OYOY forhandler. OYOY leverer tidsløst, lækker design i høj kvalitet, som vi elsker. Hos Packhouse finder du et stort udvalg af OYOY designs.