Viser 1–24 af 189 resultater

Tilbud

Nordal

Det danske brand Nordal er grundlagt og drevet af familien Nordal. Ideen til Nordal opstod i det eksotiske Indien, som grundlæggeren Ingolf forelskede sig i helt tilbage i 1991. Nordal bliver nu ført videre af den næste generation.

En personlig indretning handler om at kigge indad. Vælg derfor med hjertet, når du indretter dit hjem og gå efter det, der gør dig glad. Det er dén filosofi, vi bruger, når vi designer og udvikler nye kollektioner til Nordal-universet. Og det er den tilgang, der skaber den unikke Nordal-stil.

Hos Nordal får du æstetisk design, som gør gavn i hverdagen. Fra den dekorative detalje, der skaber varme i indretningen til køkkenredskabet, der udfører en praktisk opgave. Hos Nordal er det afgørende, at kvaliteten er i orden, sådan har det altid været.

Nordal finder sin inspiration i trends og tendenser, samtidig med at de følger hjertet i arbejdet med at forene æstetik og funktionalitet. Dét skaber den bedste balance i hjemmet.

Vi er vilde med Nordals design, som er en blanding af råt og eksotisk, og som giver liv og personlighed til ethvert hjem.

Nordal vitrineskab

Nordal er kendt for deres smukke vitrineskabe, som du finder i et utal af varianter. Lige fra det rå vitrineskab i jern til hyggelige vægskabe i træ. Fælles for dem alle er, at designet, kvaliteten og prisen går op i en højere enhed.

Nordal møbler

Nordal har en stor kollektion af smukke og funktionelle møbler, som alle vil tilføre kant og personlighed til dit hjem. Vi nøje udvælger de designs, som passer ind i vores univers.