Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Monograph

Monograph er alle de klassiske ting til kontoret i en lækker nyfortolkning og masser af nye uundværlige påfund. Produkterne fra Monograph er de lækre detaljer til dit hjemmekontor.

Hjemmekontor

Der er kommert stor fokus på hjemmekontoret, det skal være lækkert og virkeligt funktionelt. Det er her Monograph kommer ind i billedet.

Her finder du alle de klassiske og uundværlige produkter til kontoret men i lækre, nyfortolkede udgaver. Det er alt lige fra en lineal i messing til blyanter og flotte opbevaringskasser.

Monograph opbevaringskasser

Fra dette brand kan du få de fineste opbevaringskasser i rolige afstemte farver og med en virkelig flot finish. Opbevaringskasser med låg er et must på kontoret, de giver dig masser af opbevaring på en virkelig dekorativ måde. Hold dem i samme farve for et roligt udtryk eller miks de matchende farver for at skabe dit eget udtryk.

Hvis du vil skabe dig en ekstra lækker og samtidig virkeligt funktionel kontorindretning, som samtidig passer med resten af dit hjems indretning, så tag et kig på de skønne designs fra Monograph.