Viser 1–24 af 49 resultater

Vis
Ikke på lager
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Kodanska

Marie Graff står bag det nye, danske brand Kodanska. Ideen til Kodanska fik hun, da hun sammen med sin familie boede i Prag, på netop Kodanska gaden. Kodanskas designs bliver til i samarbejde med internationale designere, som Marie har mødt rundt omkring i Prags små gader. Det som altid kendetegner de designs, som Marie får udviklet er, at de alle udstråler en enkelthed, som passer perfekt ind i den moderne nordiske stil og de er altid fremstillet ved ægte håndværk.

Produkterne til Kodanska er til dig, som elsker design og lækre ting, og som går op i, at din indretning skal være varm og personlig, så man kan se hvem der bor i huset.

Kodanska karaffel eller vase?

Den ikoniske Kodanska karaffel har et smukt og kunstnerisk udtryk. Den er smuk både som karaffel eller som vase. Hvis du er på udkig efter noget lækkert, som kan tilføre dit stilsikre hjem noget varme og personlighed, noget, som du ikke finder alle steder, så er det de smukke designs fra Kodanska du skal have. Alle vil beundre de smukke og lækre designs i dit hjem. De smukke karafler kommer i et væld af smukke, strålende farver, bl.a. purple, amber, blue smoke og pink.  Nu gælder det bare om at finde lige netop din yndlingsfarve.

Der er også udviklet en serie af matchende drikkeglas, som har de samme smukke farver. De smukke drikkeglas kommer i 2 størrelser, et almindeligt drikkeglas og et større longdrink glas. Glassene er inspireret af regndråber i den danske sommer.

Fælles for både glas og karafler er, at de er mundblæste på en fabrik i Tjekkiet, de er lavet i allerhøjeste kvalitet. Hver glas og hver karaffel er nærmest et kunststykke i sig selv.