Viser 1–24 af 260 resultater

Tilbud

Lysestager og lanterner

Hübsch Astro Lysestage – Pink

529,00 kr.

Lysestager og lanterner

Hübsch Astro Lysestage – Grøn

529,00 kr.
Tilbud
399,00 kr.

Sideborde, konsolborde & rulleborde

Sidebord Hübsch i egetræ

989,00 kr.
Tilbud
839,00 kr.
Tilbud
1.589,00 kr.
Tilbud
Tilbud
649,00 kr.

Sideborde, konsolborde & rulleborde

Hübsch Rullebord – Sort

2.899,00 kr.

Hylder & Hyldeknægte

Hübsch Hylde – Sort

1.449,00 kr.

Loungestole & Lænestole

Hübsch Loungestol – Natur Og Grå

5.499,00 kr.

Hübsch

Hübsch blev skabt med drømmen om at udvikle noget unikt og en stor passion for interiør. Alle produkterne designes på det smukke hovedkontor, hvor de kreative tanker og ideer får lov at udfolde sig frit.

Vi lagde for alvor mærke til Hübsch på Formland messen i efteråret 2018, hvor den høje kvalitet, det skandinaviske, enkle design og detaljerne i alle deres produkter, fangede vores opmærksomhed. Siden dengang har vi for alvor forelsket os i Hübsch' univers.

Hübsch vitrineskab

De er fantastisk dygtige til at designe og udvikle møbler med et elegant og tidsløst design. Hübsch har en bredt sortiment af vitrineskab i utrolig høj kvalitet. De har alt fra skabe i metal, glasskabe til elegante skabe med sildebensmønster.

Hübsch lampe

Hübsch har en ret fantastisk lampekollektion! De designer de smukkeste lamper, som vil fuldende indretningen i ethvert rum og hjem. Smukke bordlamper, unikke gulvlamper og flotte pendler, de passer alle sammen perfekt ind i den nordiske stil.

Hübsch møbler

Her finder du møbler med et enkelt skandinavisk design i naturlige og ærlige materialer. Der er alt lige fra spiseborde og reoler i egetræ, sofaborde i marmor og metal til sofaer og lænestole med fantastisk siddekomfort. Kvaliteten af alle Hübsch’s produkter ligger i top, så her får du tidsløse klassikere, som vil holde sig smukke i mange år.
Vi har ikke alle deres møbler på vores shop, de har udvalgt de designs, som vi elsker og tror allermest på. Fælles for dem alle er det skandinaviske look, den specielle detalje og den høje kvalitet.

Hübsch forhandler

Vi er utroligt stolte af at være Hübsch forhandler. Hübsch leverer netop det lækre, tidsløse design og den høje kvalitet, som vi elsker. Hos Packhouse finder du altid et stort udvalg af Hübsch interiør.