Viser 1–24 af 322 resultater

Tilbud
89,00 kr.
1.599,00 kr.

House Doctor

Packhouse er stolte af at være House Doctor forhandler. Bag House Doctor står de 3 søskende Gitte, Rikke og Klaus, 3 innovative ildsjæle. Hos House Doctor er alt muligt, hvilket også kommer til udtryk i deres kollektioner. House Doctor lancerer årligt 2 nye kollektioner, Everyday og Moments. Deres design er rå og uformelle og gør det let for dig at skabe en helt personlig stil i dit hjem.

Skab hygge med et House Doctor tæppe

House Doctor designer de smukkeste tæpper, som både giver liv og stemning.  Der er ikke noget, der kan samle indretningen og skabe rum, som et smukt gulvtæppe. Alle House Doctors tæpper har en detalje, som gør dem helt særlige, samtidig med at kvaliteten er i top, så tæpperne holder sig flotte på trods af hverdagens brug.

House Doctor lamper

House Doctor er eminent dygtige til at designe smukke lamper med kant. De har en stor kollektion af deorative pendler, flotte bord- og væglamper og elegante gulvlamper. Hos Packhouse har vi ikke alle deres lamper, vi har udvalgt de designs som vi selv elsker og tror på. Med en lampe fra House Doctor får du en lampe, som skiller sig ud og vil blive lagt mærke til.

House Doctor møbler

House Doctor har en stor kollektion af kvalitets møbler, der strækker sig fra spiseborde og vitrineskabe til fede havemøbler og elegante og funktionelle hylder. I alle møblerne går det skandinaviske look igen men hver især med sin særegne detalje i form af et specielt miks af materialer, en særlig farve eller mønster. Alle møblerne er lavet i en kvalitet, som gør dem langtidsholdbare og som holder til hverdagens brug.

House Doctor brugskunst

I kollektionerne finder du flotte spejle og rå, dekorative elementer som vaser og krukker, der kan give kant til din indretning. Lækkert bordservice, som giver dig et smukt dækket bord hver eneste dag.

Kort sagt er House Doctor leveringsdygtige i alt det, som du har brug for, for at kunne indrette et personligt og hyggeligt hjem. Se de spændende produkter, vi har udvalgt hos House Doctori denne kategori.