Viser alle 2 resultater

Tilbud
Tilbud

DESIGN LETTERS

DESIGN LETTERS er et dansk brand, som har lanceret en lang række af interiør og to go produkter i et stilrent og nordisk design. Virksomheden blev grundlagt i 2009 af den tidligere boligjournalist og tekstforfatter Mette Thomsen. Brandets vision er at skabe varige og personlige livsstilsprodukter under mottoet MAKE IT PERSONAL. De skønne produkter vil give din indretning et flot, grafisk touch.

Design og bogstaver er omdrejningspunktet i virksomhedens unikke portefølje af funktionelle designprodukter. Senest har DESIGN LETTERS lanceret en kollektion af bæredygtige produkter til livet på farten efter mottoet To go, to stay, to keep – forever.

Dansk design historie

Det er den verdenskendte danske arkitekt Arne Jacobsen, der står bag den elegante typografi, som du finder på alle DESIGN LETTERS designs. Typografien blev håndtegnet helt tilbage i 1937, men er stadig høj aktuel med sit enkle nordiske udtryk.

DESIGN LETTERS kopper

De smukke kopper fra DESIGN LETTERS er ulta populære, og det forstår vi godt. Hos Packhouse er vi helt vilde med de skønne kopper med de grafiske bogstaver. De er lavet i det fineste porcelæn og har en ultra mat finish, som giver dem et lækkert udtryk. Find den farve eller det statement, som passer lige til dig, eller giv en gave til en du holder af. Alle vil elske at modtage et af de skønne DESIGN LETTERS krus. De fås i de skønneste farver og med tekster som fx smile, love eller sunshine, som altid vil gøre dig i godt humør. Så køb dit eget helt personlige krus eller giv en personlig gave.

DESIGN LETTERS drikkedunk

Hos Packhouse finder du også de lækre drikkedunke, både de almindelige vandflasker og de isolerede termoflasker, som holder din drik kold eller varm i lang tid. Dermed understreger du din gode stil, selv når du er på farten.

I TO GO serien finder du også de skønne termobokse, som holder din mad kold eller varm i timevis. De er helt perfekte til dig, som elsker at det ser lidt lækkert ud. De nøje afstemte farver sammenholdt med den enkle skrift skaber et design, som der bliver lagt mærke til.

DESIGNS LETTERS tilbud

Det sker indimellem, at vi får lyst til at give vores skønne kunder et godt tilbud på nogle af de skønne designs. Men som altid er de tilbud tidsbegrænsede, så sørg for at følge med på vores tilbudskategori, så kan det være, at du er heldig og finde tilbud på DESIGN LETTERS, som passer ind i din stil, til en eks