Viser 1–24 af 82 resultater

Taburetter, puffer & skamler

Broste copenhagen Air puf – Drizzle grå

DKK 2,895.00

Taburetter, puffer & skamler

Broste copenhagen Air puf – Canyon Rose

DKK 2,895.00

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen blev grundlagt helt tilbage i 1955 og har derfor en lang tradition for at lave spændende interiørprodukter. Broste Copenhagen er ikke bare indretning - men en livsstil, som de gerne vil dele med hele verden. Broste Copehagen rejser ud i verden for at få inspiration og opdage nye materialer. Inspirationen bliver indarbejdet i deres nye designs, samtidig med at kvaliteten og materialernes oprindelige karakter forbliver intakt. Det endelige design har den velkendte nordiske sigantur, hvor balancen mellem den nordiske designtradition, tidens tendenser og høj kvalitet finder sammen i skøn forening. Designs fra Broste Copenhagen har et mix af moderne kant og boheme stil.

Se vores flotte udvalg af Broste Copenhagen brugskunst. Hvis der er noget, du synes, vi mangler, så skaffer vi det gerne hjem til dig.

Nordic Sea : Klassikeren fra Broste Copenhagen

Broste Copenhagen er især kendt for deres flotte og prisvenlige spisestel. Stentøjsserien Broste Nordic Sea er indbegrebet af Broste Copenhagen. Stellet der inkluderer tallerkner, skåle, fade, krus og kander er en hyldest til havet. De grå, blå og grønne nuancer changerer smukt sammen med de håndmalede striber, som skal symbolisere havets bølger. Nordic Coal har et mørkt og dramtisk udtryk, som er en flot kontrast til Nordic Sea. Nordic coal passer så flot ind i et hyggeligt nordisk hjem.

Broste Vinglas

Den populære og elegant serie Bubble er en serie af smukke glas med dekorative bobler, som giver hvert glas sin eget unikke udtryk. I serien finder du rødvinsglas, hvidvinsglas, vandglas og cocktailglas. Glassene passer så flot til Nordic coal og Nordic Sea spisestel.