Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

ALGAN

ALGAN består af bæredygtige håndklæder og sengetæpper. Gå på opdagelse i vores store udvalg af eksklusive håndklæder fra ALGAN, og få den skønneste hjemme spa-oplevelse med høj kvalitet, smukke mønstre og farver til fornyelse af dit badeværelse.

ALGAN – tyrkisk tradition mikset med skandinavisk design

ALGAN er et dansk brand grundlagt af danskgifte ömür Algan. I Ömürs familie findes dybe rødder til den traditionelle tyrkiske tekstilproduktion, hvor produkterne væves på store trævæve. Alle Algans produkter er vævet af lokalt dyrket bomuld i Tyrkiet, der indfarvet med GOTS certificerede naturfaver. Den fine kvalitetsbomuld dyrkes i det centrale Tyrkiet, i et område som er kendt for at producere bomuld af ypperste kvalitet.

ALGANS håndklæder og sengetæpper er håndvævet på eget væveri under kontrollerede forhold. Der er fokus på minimum af emballage og transport igennem hele processen fra væv til den endelige forbruger.

ALGAN håndklæder

ALGAN håndklæderne tager udgangspunkt i de tradionelle hammam håndklæder. De er produceret med det bedste fra traditionel tyrkisk tekstilproduktion, hvor de klassike mønstre er tilpasset skandinavisk design. Det har resulteret i et eksklusivt og udtryksfuldt design, som passer perfekt ind i den skandinaviske indretningsstil.

Håndklæderne fra ALGAN er ultra bløde, og tørrer overraskende hurtigt. Disse håndklæder er vævet af resttråde fra større produktioner. Trådene er indfarvet før vævning, hvilket betyder, at de kan vaskes ved 60 grader og tørres i tørretumbler uden de mister farven.

Hammam håndklæder

Hammam håndklæder er utroligt lækre og bløde håndklæder. Et traditionelt hammamhåndklæde er vævet i 100% bomuld og er tyndere end de håndklæder, som vi traditionelt kender. Denne type håndklæder har været brugt i tyrkiske bade i århundrede. De er kendt for deres super absorberende egenskaber og deres blødhed. De tørrer hurtigt og optager tilmed ikke ret meget plads i skabet.

ALGAN sengetæppe

ALGAN sengetæpper er ligesom håndklæderne ultra bløde og findes i de samme smukke farver og mønstre, som håndklæderne. De passer med deres smukt afstemte farver og mønstre perfekt ind i den nordiske stil, hvor der er fokus på enkel- og lethed.

ALGAN håndklæder tilbud

Det sker indimellem, at vi får lyst til at give vores skønne kunder et godt tilbud på ALGAN håndklæder. Men som altid er de tilbud tidsbegrænsede, så sørg for at følge med på vores tilbudskategori, så kan det være, at du er heldig og finde et lækkert håndklæde eller sengetæppe, som passer ind i din stil, til en ekstra skarp pris.