Boligtilbehør

Boligtilbehør

Skønheden ligger i detaljen. Sæt prikken over i’et i din boligindretning med boligtilbehør fra Packhouse.dk. Se vores nøje udvalgte spejle, vaser, krukker, lysestager osv. Det er i detaljerne, du skaber stemning og viser din helt personlige stil. Gå på opdagelse blandt alle vores skønne produkter.

Spejle

Her finder et stort udvalg af spejle. Runde spejl, ovale spejle, spejle med rammer osv. Spejle er et stort hit i indretningen, de fungerer både som dekorative elementer og har samtidig en praktisk funktion. Et stort spejl finder du også her. Vi et lækkert gulvspejl, så du kan se dig selv fra top til tå, frem for det meste af overkroppen man ser på badeværelset. Vi har også runde spejle, hvis du leder efter ting med former til dit hjem. Det brede udvalg finder du her.

Flueforhæng

Vi har fundet de smukkeste flueforhæng i bambus hos Nordal, så du kan holde insekter ude på smukkeste vis.  Brug de skønne bambus forhæng for at skabe den hyggeligste stemning i dit hjem.

Lysestager og lanterner

Vi har smukke lysestager, som alle er udvalgte pga. deres smukke design. Du finder eksklusive og farvestrålende krystal lysestager, som vil give farve og personlighed til dit hjem. Både til udendørs og indendørs brug finder du lækre lanterner, som pynter og hygger så flot. Når mørket falder på, er det så hyggeligt at tænde op for lys. Hav lanterner ude på terrassen på en sensommeraften og sid med et glas vin og skab hygge. Om vinteren kan du have dem tændte ved din hoveddør, så besøgende kan se at der er liv og glæde.  

Plantekasser

De skønne plantekasser fra Hübsch er et must have! De er så dekorative og du kan fylde dem med planter, bøger eller hvad du nu har lyst til. De kan bruges som dekoration i hele huset. Nogle siger at det ligefrem er terapeutisk at vande sine planter, og med lækkert design, kan det da kun være positivt! Da nogle af dem er inddelt i flere rum, kan der også være plads til at være kreativ. Hav friske urter altid klar ved dit køkken, eller hav forskellige planter og bøger stående ved siden af hinanden.