Boligtilbehør

Boligtilbehør

Skønheden ligger i detaljen. Sæt prikken over i’et i din boligindretning med boligtilbehør fra Packhouse.dk. Se vores nøje udvalgte  spejle, vaser, krukker, lysestager m.m..  Det er i detaljerne, du skaber stemning og viser din helt personlige stil. Gå på opdagelse blandt alle vores skønne produkter.

Spejle

Her finder et stort udvalg af spejle. Runde spejl, ovale spejle, spejle med rammer osv. Spejle er et stort hit i indretningen, de fungerer både som dekorative elementer og har samtidig en praktisk funktion.

Flueforhæng og bambus rullegardiner

Vi har fundet de smukkeste flueforhæng i bambus hos Nordal, så du kan holde insekter ude på smukkeste vis. Nordal har desuden designet virkeligt skønne bambus rullegardiner til en god pris.

Lysestager og lanterne

Vi har smukke lysestager, som alle er udvalgte pga deres smukke design. Du finder eksklusive og farvestrålende krystal lysestager, som vil give farve og personlighed til dit hjem. 
Lækre lanterner, som pynter og hygger så flot både ude og inde.

Plantekasser

De skønne plantekasser fra Hübsch er et musthave! De er så dekorative og du kan fylde dem med planter, bøger eller hvad du nu har lyst til.