Boliginspiration

Når du skal indrette dit hjem, er det en god idé at søge boliginspiration og finde gode indretningstips fra eksperterne. Vi har fået indretningstips og gode råd fra den anerkendte stylist Lene Eriksen, som du kan bruge når du skal indrette dit hjem.

Find din egen indretningsstil

Det handler ikke kun om, hvad der lige røre sig af trends og tendenser men mere om hvad du synes er pænt. Lad være med, at smide alt gammelt ud for nu er der en ny trend. Du skal skabe din egen stil, og det er jo netop det der med, at mikse gamle og nye ting – smukke bøger, figurer, børnenes tegninger, besteforældrenes gamle porcelæn mikset med nyt porcelæn, der giver kant og personlighed . Der er ikke noget der er rigtigt og forkert – det drejer sig om ens egen smag.

Skab ro og harmoni

Lav små tableauer på borde og i vindueskarme – dvs. at samle tingene i små grupper. Saml fx en vase med en fin gren, en smuk skål og en lille lysestage – det giver ro.

Skab ro og harmoni med farver der klæder hinanden fx tone i tone farver. Dvs. støvede farver sammen, pastelfarver sammen –  en lysegrå sofa med sarte støvede puder sat sammen med vaser og potter i samme farveskala.

Lav et lille afbræk med en stærk kontrast fx en gul vase på bordet.

Find inspiration blandt vores spændende nyheder. Find dine favoritter, som du kan sætte sammen med de ting, du allerede har.

 

 

Bobble vase i grå stentøj fra House Doctor
Wired hylde sort 70 cm fra House Doctor. Stilren og enkel hylde