Belysning

Belysning

FIND LAMPEN TIL DIT HJEM LIGE HER

Lamper er helt fantastiske og uundværlige, når du vil skabe en personlig og stemningsfuld indretning i dit hjem. Med den rette lampe kan du skabe den perfekte belysning og stemning overalt i dit hjem. Vi har udvalgt de smukkeste lamper fra vores leverandører til dig.

Pendler og loftlamper
Smukke bordlamper
Flotte væglamper
Gulvlamper
Lampeskærme i høj kvalitet
Pærer, dekorationspærer og globepærer

Belysning til hjemmet

Lamper er ikke længere bare en kilde til lys, men har ændret sig til at blive en æstetisk del af dit hjem. Smukke lamper og hyggelig belysning er simpelthen blevet en integreret del af det moderne hjem. Nye lamper kan fuldstændigt ændre stilen i rummet og du kan fremhæve dine yndlingsting og områder med belysning.

Bordlamper

Bordlamper er virkelig gode til at skabe en hyggelig belysning. Den er nem at placere overalt og nem at flytte rundt med i modsætning til pendler og loftslamper. En House Doctor lampe kunne f.eks. være et godt valg – måske er du på udkig efter en messing lampe?  – vi har et stort udvalg med lækre brands du kan kigge på. De skønne bordlamper giver hygge og behag om morgenen og aftenen.

Gulvlamper

Gulvlamper eller standerlamper kan næsten være et lille møbel i sig selv, de er smukke og dekorative, og gode til at skabe ekstra belysning i et hyggeligt hjørne. De er nemme at flytte rundt med og gode til at skabe stemning. Gulvlamper kan lyse et helt rum op, på samme måde som en loftlampe kan. Man har dem typisk over i et hjørne og lyse stuen op, eller har dem til at stå ved siden at sin sofa. Dekorative som de er, giver de rummet en skøn detalje og vil holde dig i lang tid.

Pendler

En Pendel er en loftslampe, som hænger frit ned fra loftet, og som giver et rigtigt godt lys. Kan bruges overalt i dit hjem til at give masser af lys og stemning. De kan både lyse et specifikt område op eller hele rummet. Hæng en smuk pendlerlampe ned fra loftet og hav den over dit spisebord. Det vil være prikken over i’et og skabe en hyggelig stemningen, når der spises og snakkes i fællesskab ved middagsbordet.

Væglamper

Væglamper er perfekte til at give en hyggelig stemning og afdæmpet belysning. Bruges ofte som sengelamper, men er også fantastiske til at skabe lys ved sofaen eller i et læsehjørne. Vi har flere varianter, så du har mulighed for at have de samme lamper i flere rum, eller have rum med forskellige temaer.

Nordic Tales Bright Modeco

Bright Modeco lamperne fra Nordic Tales er en smuk sammensmeltning af modernisme og art deco. Her får du en kombination af mundblæste kupler med elegante riller, varme messing detaljer og elegant, hvidt opal glas. Den perfekte lampe over spisebordet eller køkkenøen. Se alle de flotte Bright Modeco lamper her.