Indretning badeværelse

Badeværelse

Her finder du lækkert tilbehør til badeværelset, så du kan friske dit badeværelse op og sætte dit personlige præg på det. I denne kategori finder du bl.a. enkle og smukke knager, bløde og lækre håndklæder og flotte vasketøjskurve.

Badeværelsestilbehør
Vasketøjskurve
Håndklædeholder i høj kvalitet og flot design
Se vores store udvalg af smukke spejle
Flotte affaldsspande med vippelåg
Håndklæder og vaskeklude
Bademåtter i flot design og høj kvalitet

Forny badeværelset med lækkert badeværelsestilbehør

Du kan ændre badeværelsets udtryk uden at bygge om. Du kan opnå store forandringer med små midler. Sæt dit helt eget præg på badeværelset, ved at hænge nye knager op. Et godt bud kunne være vores meget populære sorte Text knager. Sæt et par flotte hylder op, et lille skab i messing eller se, hvor stor forskel et lækkert spejl kan gøre. De små detaljer kan gøre den store forskel.

Vi bruger meget tid på badeværelset, så derfor har vi naturligvis valgt de mest lækre badeværelsestilbehør. Vores bløde og lækre håndklæder fra bl.a. Broste Copenhagen og Takk Home er nøje udvalgt, så de passer til dit badeværelse. Eller hvad med et par vasketøjskurve? En til hvidt tøj og en til det farvede, eller en til 40 graders vask og en til 60 grader? Mulighederne er mange. Vi har skønne House Doctor opbevaringskurve med låg, så du kan gemme det brugte tøj væk, når der er gæster. De er virkelig smukke med deres naturlige udseende og er yderst anvendelige overalt i hjemmet.

Hvad har håndklæder, affaldsspande og knager til fælles?

I stedet for at gøre dit badeværelse til et ’koldt’ og kedeligt rum, så kan alle vores produkter og boligtilbehør give varme og hygge. Ligesom alle dine andre rum i dit hjem, skal badeværelset også have sin dekorative æstetik. F.eks. så vil en affaldsspand i zink (klassisk metalfarve) give dit badeværelse et personligt twist og giver indretningen kant. Materialet er lavet af høj kvalitet og i lækkert design og vil holde dig i lang tid.

Hav den til at stå i hjørnet eller eventuelt under vasken. Vi har selvfølgelig også affaldsspande med vippelåg, så du slipper for at bøje ryggen og løfte låget. Knager til dine håndklæder gør let for dit at hænge dine brugte håndklæder op, så de ikke ligger på gulvet. Om du er til klassisk metalfarve eller noget i messing, så har vi det. Fællesnævneren for dem alle er simpelthen, at du kan få et lækkert badeværelse du kan være i og synge højt!