Alka gavekort

Vidste du, at når du køber en forsikring hos Alka på deres selvbetjening online, så modtager du en voucher, som du kan veksle til et gavekort til Packhouse? Når du køber fx en bilforsikring på Alka.dk så får du en selvbetjeningsrabat i form af en voucher til et gavekort på 500-3000 kr. Det er jo nærmest som en ekstra fødselsdagsgave til dig selv 🙂

Hvis du allerede har en voucher, som du gerne vil indløse til et gavekort til Packhouse, så kan du gøre det her.

Shop kvalitets interiør og boligtilbehør

Hvad skal du så bruge dit Alka gavekort til? Heldigvis er muligheder mange, for vi har et stort sortiment af kvalitets interiør.

En flot knagerække i egetræ ville være en smuk opgradering af din entré, eller måske de små DOT messing knager fra MOUD Home.

MOUD Home OAK knagerække i egetræ med messing knager

Du er måske på jagt efter lidt nyt tilbehør til badeværelset? Så find masser af inspiration blandt alt vores badeværelsestilbehør.

Hvis du i stedet er på jagt efter nogle nye smukke drikkeglas, så finder du alt lige fra de farverige glas fra Kodanska til mere enkle men elegante glas fra Broste Copenhagen.

Kodanska danish summer skål lilla glas Ø17,2 cm

Hvordan indløser jeg mit alka gavekort

Det er meget nemt at bruge og betale med dit gavekort på Packhouse. Når du står i kurven, så indtaster du blot din unikke kode fra dit Packhouse gavekort i gavekort feltet, og så fratrækkes beløbet helt automatisk. 

Du behøver ikke bruge hele dit gavekort på én gang. Du kan altid holde styr på og tjekke din saldo lige her.

Handler du for mere end dit gavekorts værdi, så betaler du blot difference i check out.

Er der noget du er i tvivl om eller har du brug for hjælp, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Alka gavekort