PACKHOUSE ANBEFALER

Besøg vores blog

Mangler du inspiration til din boligindretning? På Packhouses blog kan du finde spændende og inspirerende blogindlæg omkring indretning, brands, de nyeste trends og tendenser. Følg med og hold dig opdateret.

Lækkert og unikt interiør til din boligindretning hos Packhouse

Hos Packhouse Denmark har vi en passion for lækkert design, god kvalitet og uovertruffen kundeservice. Vi har et bredt udvalg af lækre brands som Hübsch, House DoctorBroste CopenhagenTAKK HomeWOUDNordal m.fl.. Vi udvælger nøje de brands og de produkter, som vi selv vil have i vores eget hjem.

Vi har et super lækkert udvalg af alt interiør til din boligindretning. Alt lige fra skønne unika keramik krukker, som du kun finder online hos os, smukke lamper, puder i udsøgt kvalitet, gulvtæpper og løbere, som giver stemning og hygge. Vi har smukke spiseborde og stole, som kan sætte rammerne for mange hyggelige stunder. Hos os finder du alt det, du har brug for, til at skabe dit drømmehjem.

Shop interiør online hos Packhouse

Vores vigtigste opgave er finde og udvælge de allerbedste produkter til din boligindretning. Vi udvælger originale, skandinaviske designs i høj kvalitet, så du trygt kan shoppe hos os.

Du kan ligge i sofaen med et lækkert tæppe og et glas kold Rosé eller et krus varm kakao og gå på opdagelse i vores skønne boligunivers, se vores spændende nyheder og prisstærke udsalg. Vi gør det nemt for dig, at opdatere og forny din boligindretning.

For os betyder god kundeservice alt, vi står altid parate til at guide dig, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for hjælp. Vi svarer på telefon, mails og chatten alle ugens 7 dage